Nedavno objavljeno

Lovefest otkriva nove izvođače: Live Stage line up stiže 27. juna

Do novog izdanja Lovefesta ostalo je tek nešto više od mjesec dana, a fanovi festivala će u ponedjeljak konačno saznati i ko nam dolazi na Live Stage. Imena izvođača, koji ove godine nastupaju na Live bini bit će objavljena 27. juna tačno u 15h na svim društvenim mrežama festivala, kao i na lovefest.rs.

Prema riječima organizatora, ovogodišnje izdanje Jelen Lovefesta, pod sloganom Refresh biće najveće i najbolje u istoriji festivala do sada. Od 4. do 6. augusta u Vrnjačku Banju stižu legende svjetske elektronske scene među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kolsh, Rodhad, Folamour, Danny Tenaglia, i više od 100 izvođača. Ova godina je posebna i po tome što će festival proslaviti 15 godina kreiranja najkvalitetnije zabave, kao i brojnih pratećih programa i projekata i time obilježiti veliki jubilej.

Akcija 3+1 gotovo rasprodata

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna bit će dostupna do isteka zaliha, a čitav kontigent je gotovo rasprodat.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img