Nedavno objavljeno

MySaloon aplikacija – početak digitalne revolucije u ugostiteljstvu

U petak je u prostorijama tershouse-a, coworking & event prostora u Sarajevu u organizaciji kompanije sunray i marketing agencije diTactic Media predstavljeno inovativno rješenje na bh. tržištu, aplikacija Saloon.

Neometan rad restorana i drugih ugostiteljskih objekata sada je olakšan uz pomoć Saloon-a, aplikacije koja olakšava interakciju uposlenika i gostiju prilikom rezervacije stola, naručivanja i pregleda ponude hrane i pića.

Potpuno domaći proizvod

Nova aplikacija, Saloon App, potpuno je domaći proizvod, kreiran od strane IT stručnjaka u Bosni i Hercegovini koji su na projektu radili prethodnih godinu dana. Sada je vrijeme da isprobate Saloon i zauvijek zaboravite na zabune, propuštene rezervacije, nepregledan meni.

Ovo inovativno rješenje jedno je od prvih na bh. tržištu koje povećava produktivnost u radu i smanjuje troškove ugostiteljskog objekta dok istovremeno vrši digitalnu promociju.

Sa druge strane, omogućava vrlo jednostavno djelovanje gostiju u pogledu pregleda i naručivanja, rezervacije stola ili mjesta za događaj, odabir posebne ponude i sam pregled objekata koje žele posjetiti.

Digitalni meni dostupan uz dva klika

Uz pomoć jedinstvenog QR koda objekta, kao i aplikacije dostupne putem web-a, Google Play i App Store-a, gosti objekta imat će olakšan pregled menija, ponude, događaja, promocija, popusta i drugih važnih informacija.

Svaki ugostitelj imat će priliku prilagoditi izgled aplikacije svojim potrebama, dodavati i uklanjati stavke menija, događaje i promocije, te vizuelno prikazati plan prostora (stolovi i drugi sadržaj).

Korištenjem aplikacije Saloon ugostitelji će dobiti mogućnost kreiranja jedinstvenog QR koda koji skeniranjem putem mobilnog uređaja goste vodi na pregled njihovog menija i ostatka ponude.

Olakšano iskustvo za goste ugostiteljskih objekata

Sama aplikacija osmišljena je kao mjesto na kojem gosti mogu pregledati velik izbor restorana, kafića ili drugih objekata te izvršiti narudžbu, pozvati konobara, pregledati ponudu…

Saloon uveliko olakšava poslovanje ugostiteljskih objekata kroz različite pogodnosti poput digitalne promocije, online naručivanja bez dolaska konobara, rezervisanja stola za određeni datum i vrijeme, ubrzan rad i smanjenje vremena čekanja, povećanu produktivnost i brzinu usluge.

Trenutno su na aplikaciji dostupni objekti iz Sarajeva, a uskoro je planirano širenje i na ostatak BiH, kao i tržište zemalja EU. Istražite Saloon putem web stranice – mysaloon.co ili preuzmite besplatnu Android / iOS aplikaciju.
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img