Dvije revije malih manekena i manekenki u jednom danu

Nedavno objavljeno

Modna agencija NovamaS već godinama okuplja i stvara manekene, a na samom kraju ove sezone polaznici agencije imaju poseban dan: 4. juna će imati čak dvije revije.  Prva je u organizaciji NovamaS, u podne na Baščaršiji na otvorenom – djeca predstavljaju novu kolekciju BHcrafts najpoznatiji bosansko-hercegovački brend kada su u pitanju pletiva i heklanje.

Druga modna revija je gostovanje na predtakmičenju za Fotomodela BiH za 2022, u Importanne centru u Sarajevu. “Veoma sam sretna, kao i sva djeca, jer sezonu zatvaramo sa čak sedmom revijom po redu. Nova sezona počinje u septembru, kada očekujemo i nove članove u agenciji”, kaže nam Alma Musliović, koja je kao instruktor angažovana više od 15 godina u NovamaS, a zahvaljujući osnivačici Mirjani Deak, agenciju vodi samostalno od 2013.
Alma nas podsjeća na neformalni moto agencije: “Znanje, pokret i stav za uspjeh, sve to nudi NovamaS. Svi zajedno imamo zadatak kao i do sada da NovamaS gradi imidž profesionalnosti, lijepog i dostojanstvenog.”

 

Pročitaj još
Related

Kako smo proslavili Gracijin rođendan u Tuzli

Jeste, rođendan Gracije je bio u aprilu, ali su...

AVALON PRODUKCIJA PREDSTAVLJA KONCERT AMIRE MEDUNJANIN U SKENDERIJI

Svjetski priznata umjetnica Amira Medunjanin 22. jula će održati...