Druženje, zabava i opuštanje uz novi Somersby okus jagoda i limeta, bez alkohola

Miris prirode, zalazak sunca nad Sarajevom, nova poznanstva, nova pozitivna energija, novi trenuci za pamćenje. Zar nije divno šta je sve jedan novi okus uspio da oživi?! U društvu uspješnih dama, vlasnica malih biznisa, liderica iz različitih industrija i poznatih TV lica, u relaksirajućem ambijentu “Kruškov do” nadomak Sarajeva, predstavljen je novi Somersby okus jagoda i limeta sa 0% alkohola.

Nedavno objavljeno

Novi ljetni okus omiljenog sajder brenda zvanicama je pružio sjajne trenutke druženja, zabave i opuštanja, ali i umrežavanja, motivisanja i razmjene pozitivnih iskustava.

Niz motivirajućih aktivacija, upoznavanje kroz definiranje potencijala za saradnju i radionica osnaživanja poslužile su da prisutne okušaju timski duh u rješavanju zanimljivih zadataka, ali i slast pobjede kada su problem uspjele pretvoriti u rješenje. Mnoge su iskoristile priliku za definisanje buduće saradnje, a rođena je i ideja o pokretanju posebne platforme osnaživanja i uvezivanja poduzetnica i vlasnica malih biznisa. Zar to nije divno?!

Uživanje u novom osvježavajućem, pjenušavom i zabavnom bezalkoholnom okusu koji predstavlja idealan balans sočnih, zrelih jagoda i opojno kisele limete, upotpunilo je opuštanje pored bazena, uz ukusne zalogaje i sjajan muzički performans poznate violinistice Lejle Piljević.

Otpustiti stres, oživjeti čula i kreativnost u različitim relax zonama gdje su dame, između ostalog, imale priliku sudjelovati u času joge te uživati u bioenergetskoj masaži osiguralo im je neke nove posebne trenutke, Somersby trenutke.

“Uvođenjem novog okusa Somersby je proširio svoj svijet optimizma i ponudio dobru zabavu i onima koji ne konzumiraju alkohol. Drago nam je što smo novi, autentični okus koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim uspjeli predstaviti na eventu čiji je cilj bio da se opustimo i uživamo, međusobno motiviramo i povežemo dobrom energijom”, izjavila je Andrijana Korda Gick, Sales Development Manager u kompaniji Carlsberg BH.

Pročitaj još
Related

UREĐENJE DOMA: Ideje za ukrašavanje praznih kutova dnevne sobe

Piše: Emina Hadžić, dizajnerica interijera Kutovi su obično “mrtve” zone...

Samsung na virtuelnom događaju Bespoke Home 2022 predstavio novu liniju Bespoke uređaja

Kompanija Samsung Electronics bila je domaćin Bespoke Home 2022,...

Spremite se za ljeto

1. Majica koja otkriva ramena Izvadite iz ormara onu koju...

Hrana i eros

Odavno je poznato da konzumiranje ukusne hrane podstiče stvaranje...