Nedavno objavljeno

Kako znati šta muškarac smjera

Je li dobar znak ako vas on želi odvesti u skupi restoran? Možda bi bilo bolje da zajedno pođete na kuglanje? Ovakva pitanja imaju smisla, jer njegov odabir mjesta za prvi izlazak može vam pokazati želi li on samo zabavu ili vezu

Prvi izlazak uvijek sa sobom nosi veliko uzbuđenje, a takvo uzbuđenje zna zaslijepiti žene. No, kako kažu američki psiholozi, baš na tom prvom spoju žene bi dobro trebale otvoriti oči jer zapravo puno toga mogu otkriti o svojemu potencijalnom partneru. Vjerovali ili ne, čak i izbor mjesta za prvi izlazak, mnogo govori o njemu, piše redbookmag.com. Vrijeme je da saznate koje to točno tajne krije vaš novi potencijalni dečko.

Skupi restoran

Njegov prijedlog da vas odvede u skupi restoran, možda će vas oboriti s nogu. No nemojte brzati. Kako kažu stručnjaci, muškarac koji je spreman uložiti mnogo novca u druženje s vama, očekivat će ‘povrat investicije’. Dakako, o tomu odlučujete vi, ali dobro je znati kako on razmišlja. Inače, muškarci koji biraju skupe restorane najčešće traže neozbiljne i kratkotrajne veze koje se temelje na seksu. Upravo zato vas i želi zadiviti kako biste što prije popustile njegovim čarima.

Lunapark

Muškarac koji za prvi izlazak odabere lunapark ili neko drugo mjesto koje prvenstveno služi zabavi, zapravo je pravi dječak u duši. Riječ o muškarcu koji uživa u igrama i zabavi za djecu, dobronamjeran je i samo želi da se i vi zabavite. To znači da mu je stalo i da vas želi u svojemu životu jedno dulje vrijeme. No budite spremni da će se njegova dječačka zaigranost pokazati katkada i na drugim područjima života. Na vama je da odlučite hoćete li se moći nositi s tim.

Kafić u susjedstvu

Ako on za vaš prvi izlazak odabere kafić iz susjedstva, znajte da imate posla s prilično opuštenim muškarcem. Njega ne zanimaju fancy mjesta i nema potrebu glumiti nešto što nije. Takve kvalitete traži i kod žene. Prvi zajednički izlazak u lokalnom kafiću može biti dobar znak, jer otkriva da je on otvoren za vezu, ali nije očajan.

Sportska aktivnost

Iako vas poziv na planinarenje, kuglanje, trčanje parkom ili tenis može uplašiti, znajte da je ovakav prijedlog aktivnosti za prvi izlazak prilično dobar znak. Muškarac koji takvo što predloži, očito je tip koji zna što želi, a želi otkriti jesu li vaš interesi slični njegovima. To također govori da je spreman i za ozbiljnu vezu s ozbiljnom partnericom. Možda ste baš vi ta…

Tulum

Ako on za vaš prvi izlazak bira prijateljev tulum ili rođendansku zabavu svoje sestrične, znači kako misli da dobro izgledate i želi vas svima pokazati. Prije nego što vas to totalno oraspoloži, odmah znajte da se nećete baš dugo zadržati uz njega. On vas vidi kao vlastiti trofej i nesumnjivo ćete se dobro zabaviti s njim, ali nemojte zaboraviti da na svijetu ima još puno zgodnih žena i on bi mogao uskoro potražiti neki novi trofej.

Latest Posts

Raport

spot_img