Koji je horoskopski znak najsramežljiviji, a koji najdruštveniji

Nedavno objavljeno

POZNATO je da nekim ljudima treba više vremena da se opuste i otvore u društvu, dok nekima otvorenost nije nepoznanica i mogu se gotovo uvijek bez problema uklopiti. Portal Your Tango ističe popis horoskopskih znakova od najviše sramežljivih do onih vrlo društvenih.

1. Djevica

Djevice se smatraju najsramežljivijim znakom Zodijaka, ne žele privući pozornost na sebe, osim ako je to nužno. Za obavljeni posao ne moraju dobiti i ne žele posebna priznanja, već sve obavljaju iz sjene. Ono što im je važno je osobno zadovoljstvo onime što su postigle. Kad su u nepoznatoj situaciji s novim ljudima, teško se otvaraju, a ako nisu u poznatom društvu, povučene su i sramežljive.

2. Rak

Rakovi su najčešće sramežljivi zbog osjećaja nesigurnosti. Iako se nekad trude jako dobro izgledati i biti pozitivni, ponekad im ni to nije dovoljno. Bez obzira na to radi li se o prvom spoju ili novom poslu, Rakovi se povlače u sebe da se ne bi isticali. Njihove nesigurnosti su dodatno pojačane urođenom sumnjom, a često ne vjeruju u stvari ako se u njih ne uvjere sami.

3. Ribe

Ribe su ponajviše sramežljive zato što neprestano brinu oko svega. Umjesto da uživaju u društvu, često su zaokupljene negativnim mislima i tako će razmišljati sve dok ih netko ne uvjeri u suprotno. Od svih ljudi u životu, Ribe najmanje vjeruju sebi.

4. Jarac

Pripadnici znaka Jarca najčešće se drže sebe, što potencira njihovu sramežljivost. Ne vole biti oni koji rade scenu ili privlače neželjenu pažnju na sebe, pa utjehu često pronalaze u “sjeni”. Ipak, za njih to ne predstavlja slabost, ali im je ponekad teže javno izreći svoje mišljenje u trenucima kad imaju nešto za reći.

index.hr

Pročitaj još
Related

Horoskopski znakovi koji imaju najviše samopouzdanja

ONI su samouvjereni, dobro podnose kritiku i znaju da...

Ove horoskopske znakove svi vole zbog njihove dobrote

NEKIM horoskopskim znakovima empatija i osjetljivost nisu bliske, ali...

Ovi horoskopski znakovi rođeni su da bi promijenili svijet

Uz horoskopske znakove se povezuju različite karakteristike i osobine....

Najhladniji horoskopski znak

Jarčevi su na glasu kao najhladniji znak Zodijaka. Jarčevi smatraju...