Nedavno objavljeno

Tri savjeta kako se pripremiti za sezonu festivala i koncerata

Nakon dvogodišnje pauze, konačno počinjemo ponovo uživati u živim svirkama, partijima i festivalima. Vrući dani, hladna pića, odlična muzika i energična atmosfera je ono čemu se radujemo, ali da bi sve bilo savršeno, bolje je pripremiti se na vrijeme. Nije sve tako jednostavno kao što kaže pjesma „Eat, sleep, rave…repeat!“

Sada je vrijeme da počnete razmišljati i planirati koje festivale želite posjetiti i šta ponijeti! Osim osnovnih stvari koje nosite sa sobom, sigurno želite biti uvjereni da će najvažniji trenutci ostati zauvijek zabilježeni. Donosimo tri savjeta kako preživjeti vruće festivalske dane i stvoriti najbolje trenutke za pamćenje!

  1. Nikad dovoljno energije

Znate onaj osjećaj kada ste na partiju, snimate svoje prijatelje kako pjevaju i plešu, atmosfera je na vrhuncu, a vama dolazi obavijest na mobitel – „preostalo vam je još 10 % baterije“?! Kako se to ne bi dogodilo isprobajte Nokia G21 mobitel s baterijom koja traje tri dana koja će vam pružiti vikend bez smetnji. Dakle, bez razmišljanja gdje ili kada staviti mobitel na punjenje – samo cijeli vikend uživancije i plesa.

  1. Uspomene za cijeli život

Kakva bi to bila zabava sa koje ne možete kući ponijeti uspomene? Ponekad je teško snimiti dobre fotografije uz toliko kretanja, ali sa Nokia G21 trostrukom kamerom od 50 MP snimanje kvalitetnih fotografija postaje jednostavno. Šareni vatromet ili reflektore pozornice zabilježite noćnim načinom snimanja kako biste kasnije ponovno mogli uživati u spektakularnim prizorima.

  1. Boca s vodom

I na kraju – ne zaboravite uvijek ponijeti sa sobom vodu (ili neko drugo piće) jer ljetni dani su vrući pa se nečim treba stalno osvježavati i hidrirati.

 

Latest Posts

Raport

spot_img