Nedavno objavljeno

Vikend u Sarajevu u znaku prodaje nekretnina u Alanji

Kupovina nekretnine u Alanji, jednom od najljepših Turskih ljetovališta, probudila je veliko interesovanje kod građana cijelog Balkana i dijaspore, kako zbog nevjerovatno niskih cijena tako i nevjerovatno lakih uslova kupovine.

Kompanija za nekretnine BY GUZEL jedna je od vodećih i najvećih agencija za prodaju nekretnina u Antalijskoj regiji koja je pronašla domove za nekoliko stotina građana iz Bosne i Hercegovine.

“Bosanci i Hercegovci izražavaju nepovjerenje i sumnju prije same kupovine, međutim, uvijek budu oduševljeni nakon dolaska u Alanju i u 90% slučajeva se odluče za kupovinu. Naš razlog dolaska u Sarajevo je upravo taj i ovu subotu i nedjelju (14. i 15.maj) u hotelu Holiday u Sarajevu, u vremenu od 09-19h održat ćemo kratki seminar i upoznavanje, gdje će naša kompanija za izgradnju i prodaju nekretnina biti na raspolaganju posjetiocima za sva pitanja.

“Seminar je na bosanskom i engleskom jeziku pa će samim tim prezentacije, kao i komunikacija i eventualna pitanja posjetilaca biti olakšana. Ovom prilikom vas sve pozivamo da nam se pridužite, kako bismo vam predstavili naše nekretnine u Alanji, uslove kupovine i život u Alanji, ali i u Antaliji i Istanbulu.

Mi pružamo potpunu uslugu prije i nakon kupovine nekretnine: investicijski savjet, odabir i izlaganje objekata nekretnina, kompletan proces kupoprodaje, a po želji i daljnji zakup nekretnine, preprodaju, renoviranje…

Za ozbiljne kupce organizujemo putovanje u Alanju kako bi na licu mjesta odabrali svoj budući dom i ukoliko kupe nekretninu cijena putovanja se odbija od cijene nekretnine”, istako je direktor kompanije By Güzel, gospodin Yilmaz Güzel.

Alanja se nalazi u regiji Antalije na jugu Turske i jedna je od najpopularnijih i najomiljenijih destinacija za odmor na Turskoj rivijeri. Duge pješčane plaže, prekrasan krajolik, historijske znamenitosti i moderan gradski život, čine je jednom od najboljih mjesta na obali Mediterana. Topla klima čini Alanju  savršenom destinacijom i mjestom u kojem možete uživati u svim mjesecima u godini. Zbog svoje klime u Alanyi možete pronaći obilje svježeg voća i povrća tokom cijele godine. Kleopatra i  Keykubat su dvije glavne plaže Alanje koje prosto oduzimaju dah. Podijeljene su starim gradom Alanje i poznatim otomanskim zamkom koji se kao kruna nalazi na vrhu poluostrva Alanje.
Ukoliko razmišljate o životu u Alanji i ulaganju novca u sigurnu investiciju, u ova nesigurna vremena, dođite ove subote i nedjelje (14-15 maj) u vremenskom period od 09 – 19h sati u Hotel HOLIDAY u Sarajevu, kako bi na licu mjesta dobili sve informacije i dogovorili eventualni odlazak u Alanju da vidite svoj budući dom.

Više informacija možete dobiti i putem telefona (Viber, WhatsApp)

00 387 62 190 990

info@byguzel.com

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img