Nedavno objavljeno

Promocija zdravlja može biti i edukativna i elegantna

Sinoć, u Mostaru, na čarobnoj lokaciji Carskih vinogarda, održan je drugi po redu Secret dinner powered by Jana u organizaciji Marijane Zubac iz NutriCENTRA.

Produžena smo ruka liječniku, pripremamo sportaše za najzahtjevnije izazove, promičemo zdrav životni stil. Pokretači smo pozitivnih promjena u društvu i smatramo da se percepcija nutricionizma mora mijenjati. Nutricionisti nisu potrebni samo pretilima, hrana nas mora štititi. Hrana je i društvena kategorija, uz hranu se slavi, tuguje, hrana spaja ljude..”- dio je govora Marijane Zubac, voditeljice NutriCENTRA.

Ova žena neumorno okuplja ljude, te promiče važnost prehrane u prevenciji modernih bolesti.

Svaka točka eventa bila je inovativna i pomno osmišljena, te su uzvanici imali prilike degustirati neobičnih jela, što pokazuje još jednom da su u organizatori postavili vrlo visoke standardne. Najzanimljivije poruke dolaze iz kutka Franck koji se premijerno u Hercegovini predstavio sa kampanjom Beestro. Uzvanci su uživali u Live cooking show-u koji je izveo Chef Severin u suradnji sa Kotanyi začinima i Šišović mesnom industrijom. Poruka je bila jednostavna i jasna : zdrav obrok može biti spreman za svega nekoliko minuta. Relax kutka sa raznom kombinacijom pića osmislio je G3 Spirits. Za elegantan izgled prostora i eventa pobrinuli su se stručnjaci iz Inovadecora.

NutriCENTAR je ovom prilikom predstavio i novi svoj pravac – važnost mentalne snage u procesu promjene životnih navika, te je predstavljena Kata Leutar, mental coach, psihoterapeut i nova članica NutriCENTRA.

Ovaj put na Secret dinneru okupila su se najjača imena iz svijeta sporta, politike i zdravstva kako bi se zahvalila svojim suradnicima i pozvala ih još jednom na promicanje multidisciplinarnog pristupa. NutriCENTAR djeluje u svim tim sferama. Među uzvanicima bili su Zoran Mamić, stručni stožer HŠK Zrinjskog na čelu s trenerom Sergejem Jakirovićem, plastični kirurg Matija Miletić iz Zagreba, poznata fitness trenerica Ana Marija Penava, i mnogi drugi. Voditeljica događaja bila je Dejana Rosuljaš, a zanimljivu i drugačiju izvedbu “Čudna jada od Mostara grada” upriličila je  violinistica iz Sarajeva – Lejla Piljević.

U galeriji pogledajte neke od trenutaka s ovogodišnjeg “Secret dinner”:

Latest Posts

Raport

spot_img