Nedavno objavljeno

Kate Middleton još jednom briljirala u kategoriji modne poslovne elegancije

Vojvotkinja od Cambridgea nakon Manchestera je sa suprugom princom Williamom stigla u Glasgow gdje su se susreli s nekoliko humanitarnih udruženja za djecu. U dvodnevnoj turneji povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II, Kate Middleton još je jednom pokazala zašto važi za najbolje odjevenu u kategoriji poslovne elegancije

Princ William i Kate Middleton privode kraju svoju dvodnevnu turneju tokom koje su posjetili sjever zemlje, a nakon Manchestera danas su stigli u Škotsku. U Glasgowu su se susreli s raznim predstavnicima humanitarnih organizacija, a prilikom jedne za djecu vojvotkinja je posebno zablistala.

Odjenula je sjajnu modnu kombinaciju koja važi za klasiku u kategoriji poslovne elegancije. Opredijelila se za nekoliko nijansi plave i nije pogriješila. Odabrala je elegantne ravne hlače s remenom i košulju specifične plave boje s podignutim ovratnikom u dolčevita stilu, a sve zaokružila sjajnim kaputom dizajnerice Catherine Walker.

Kate Middleton / Foto: Profimedia

U plavoj boji bili su i modni detalji, a za dnevni look nije pretjerivala s nakitom već se ukrasila decentnim bisernim naušnicama.

Inače, vojvode od Cambridgea na dvodnevnoj su turneji povodom obilježavanja platinastog jubileja kraljice Elizabete II, a glavno slavlje 70. godišnjice krunidbe očekuje se u junu.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img