Nedavno objavljeno

Kraljica Elizabeta II slavi svoj 96. rođendan

Britanska kraljica Elizabeta II danas slavi svoj 96. rođendan, a tim povodom stručni tim zadužen za odnose s javnošću objavio je u medijima fotografiju na kojoj vidimo dugogodišnju vladaricu u nesvakidašnjem izdanju

Kraljicu Elizabetu II javnost je imala prilike vidjeti tek na kratko na misi zadušnici za princa Philipa, i to nakon dugog izbivanja. Međutim ni nakon toga nisu imali puno prilike svjedočiti njezinoj pojavi pa je zato nova fotografija iz Windsora sve obradovala.

Nastala prije nešto manje od mjesec dana, fotografija kraljice Elizabete kako u ruci drži uzde svoja dva bijela ponija po imenu Bybeck Nightingale i Bybeck Katie, objavljena je povodom njezina 96. rođendana koji slavi danas. Za fotografiju je zaslužan Henry Dallal, koji je bio angažiran i prilikom portreta za kraljičin okrugli 90. rođendan.

Foto: Profimedia

Dok je pozirala s bijelim ponijima, pored velikog stabla magnolije, kraljica je bila odjevena u svoju već prepoznatljivu dugu pelerinu u maslinastoj boji, a izgledala je dobro raspoloženo. Odala je dojam da joj u dvorcu, sa sve manje obveza koje je prebacila na svoje nasljednike, baš ništa ne nedostaje.

Fotografija je nastala za izložbu konja Royal Windsor Horse Show, koju je kraljica tradicionalno pohodila sve od 1943. godine. Međutim posljednje tri godine zbog zdravlja ali i pandemije bila je primorana otkazati svoje dolaske.

Inače, kraljica se nakon smrti svoga supruga princa Philipa trajno nastanila u dvorcu Windsor gdje će je pretpostavlja se, danas posjetiti najuži članovi porodice povodom njezina rođendana. U junu britansku kraljicu čeka još jedna važna proslava. Obilježava 70. godišnjicu krunidbe.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img