Nedavno objavljeno

Samsung S 22 Ultra i umjetnik Fat Cap Sprays u videu “Slike koje traju zauvijek”

Izašao  je i posljednji video Samsung x Fat Cap Sprays lifestyle kampanje pod nazivom “Slike koje traju zauvijek”. Kampanja “Noć u novom svjetlu” je u svoje četiri kratke epizode prikazala digitalnu transformaciju ulične umjetnosti kroz moćnu tehnologiju Galaxy S22 Ultre i neonskih remek-djela poznatog umjetnika Fat Cap Spraysa. Ovom kampanjom otvorena je nova era ulične umjetnosti, noćnih fotografija, ali i kontenta na društvenim mrežama.

Četvrta epizoda donosi nam putovanje kroz svijet digitalnih fotografija i videozapisa u noćnom okruženju. Uprkos tome što neonski grafiti Fat Cap Spraysa mogu dugo da održe svoj puni sjaj i boje, oni su samo prolazna umjetnička dela. Ovaj umjetnik svoje vrlo upečatljive i kreativne grafite “čuva” pomoću Galaxy S22 Ultra pametnog telefona i vrlo napredne Nigthography opcije koja omogućava da se njegova ulična remek djela prikažu u najboljem izdanju bez obzira na svjetlosne uslove.

Zahvaljujući Galaxy S22 Ultra pametnom telefonu, njegova umjetnička forma se  može  vrlo jednostavno prebaciti i u NFT format gdje će imati produženi vijek trajanja u virtuelnom svijetu na internetu. Na taj način, ovaj veliki kreativac ima priliku da inpiriše svoje brojne obožavaoce, da se povezuje sa njima, kao i da stvara čvrstu zajednicu koja dijeli istu ljubav prema umjetnosti. Povezivanjem NFT-a i njegovog zaštitnog dizajna lisice, Fat Cap Sprays stvorio je unikatne animacije koje savršeno prezentuju njegovu umjetnost.

Posljednju epizodu, kao i sve prethodne pogledajte na linku: https://www.samsung.com/ba/explore/photography/night-in-new-light/

Latest Posts

Raport

spot_img