Jennifer Aniston iskreno progovorila o problemu s kojim se bori od 30-e

Zvijezda ‘Prijatelja’ otkrila je kako decenijama pati od problema sa spavanjem, a briga o nemogućnosti spavanja nerijetko joj stvara ogroman stres tokom noći

Nedavno objavljeno

‘Bojim se provesti još jednu noć brojeći pukotine na zidovima. Problem s nesanicom iskusila sam u 30-ima, ili čak ranije, no kad smo mlađi jednostavno ne primjećujemo posljedice nedostatka sna i osjećamo se nepobjedivima’, otkrila je Aniston u razgovoru za časopis People.

‘Jednostavno sam prihvatila problem s nesanicom, a onda odjednom počinjete shvaćati učinke nedostatka sna i kako utječe na vaš cjelokupan dan, funkcioniranje vašeg uma i fizički izgled’, istaknula je priznavši da je u prošlosti znala i hodati u snu.

‘Što sam se više brinula o tome, teže mi je bilo zaspati. Nekada sam znala i hodati u snu, a iz takvog stanja bi me trgnuli kućni alarmi. To je postalo nešto s čime sam se stvarno borila’, izjavila je, a zbog svog problema naposlijetku je odlučila potražiti liječničku pomoć.

‘Nekada je san bio posljednja stvar na mom popisu, ali se zbog toga ne možete u potpunosti pridržavati tri stupa zdravlja – a to su prehrana, vježbanje i spavanje. Ne možete vježbati i jesti ispravno ako se niste dobro naspavali, jer u tom slučaju tjelesni sat nikako ne funkcionira’, mišljenja je zvijezda ‘Prijatelja’.

tportal.hr
Prethodni članakUpoznajte pekinezera
Naredni članakČudotvorni peršun

Pročitaj još
Related

Nina Badrić oduševila pratioce fotografijom s Hvara

"Uživaj mi N", komentirala je njezina kolegica Jelena Rozga.   View...

Naomi Campbell pohvalila se velikim uspjehom svoje jedinice

52-godišnja 'crna pantera' na svom je Instagram profilu objavila...

Lijepa unuka Grace Kelly plijenila je elegancijom u haljini sa chic detaljem na leđima

Sa suprugom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom, 35-godišnja Charlotte Casiraghi...