NaslovnicaShowbizSve su glasnija šuškanja da je princeza Charlene ponovno pobjegla iz Monaca

Sve su glasnija šuškanja da je princeza Charlene ponovno pobjegla iz Monaca

Ako je vjerovati glasinama koja su sve glasnija, princeza Charlene tek je kratko boravila u Monacu, a nakon što se krajem marta ukrcala na privatni avion u Nici, više je nitko nije vidio

Prema pisanju magazina Who, a na koji se pozivaju i neki europski magazini poput britanskog izdanja Marie Clairea, princeza Charlene ukrcala se sama u privatni avion u Nici još 21. marta i otputovala na nepoznatu destinaciju. Koliko će dugo ovoga puta izbivati iz Monaca, koji je razlog njezinog odlaska kao i je li ovo njezin konačan oproštaj s monegaškim dvorom, za sada nije poznato.

U palaču se vratila 13. marta i to nakon što je četiri mjeseca provela u privatnoj švicarskoj klinici, a iako se činilo kako će porodica napokon biti na okupu i sretna, čini se da ništa od toga.

U trenutku njezina izlaska s liječenja pušteno je i službeno saopćenje palate u kojem je stajalo: ‘U dogovoru s doktorima, ali i budući da se dobro oporavlja, Njezino Visočanstvo donijelo je odluku da princeza Charlene svoj oporavak može nastaviti u Kneževini sa svojim suprugom i djecom.’

Ipak, mnogi u ovome vide da je ona donijela konačnu odluku da ne želi više živjeti kao ptica u zlatnom kavezu, a vjerujemo da će uskoro doznati i svi detalji njezina izbivanja, ali i napuštanja Monaca.

tportal.hr

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno