Nedavno objavljeno

Sve su glasnija šuškanja da je princeza Charlene ponovno pobjegla iz Monaca

Ako je vjerovati glasinama koja su sve glasnija, princeza Charlene tek je kratko boravila u Monacu, a nakon što se krajem marta ukrcala na privatni avion u Nici, više je nitko nije vidio

Prema pisanju magazina Who, a na koji se pozivaju i neki europski magazini poput britanskog izdanja Marie Clairea, princeza Charlene ukrcala se sama u privatni avion u Nici još 21. marta i otputovala na nepoznatu destinaciju. Koliko će dugo ovoga puta izbivati iz Monaca, koji je razlog njezinog odlaska kao i je li ovo njezin konačan oproštaj s monegaškim dvorom, za sada nije poznato.

U palaču se vratila 13. marta i to nakon što je četiri mjeseca provela u privatnoj švicarskoj klinici, a iako se činilo kako će porodica napokon biti na okupu i sretna, čini se da ništa od toga.

U trenutku njezina izlaska s liječenja pušteno je i službeno saopćenje palate u kojem je stajalo: ‘U dogovoru s doktorima, ali i budući da se dobro oporavlja, Njezino Visočanstvo donijelo je odluku da princeza Charlene svoj oporavak može nastaviti u Kneževini sa svojim suprugom i djecom.’

Ipak, mnogi u ovome vide da je ona donijela konačnu odluku da ne želi više živjeti kao ptica u zlatnom kavezu, a vjerujemo da će uskoro doznati i svi detalji njezina izbivanja, ali i napuštanja Monaca.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img