Nedavno objavljeno

Muzička produkcija BHRT-a proslavlja jubilarno 300. izdanje emisije BHRT TOP 15

Muzička produkcija BHRT-a u četvrtak, 7. aprila, u 22:30 na programu BHT1, sa ponosom će emitovati jubilarno 300. izdanje emisije BHRT TOP 15, jedine nacionalne top liste. BHRT TOP 15 mjesto je gdje više od šest godina pratimo muzička dešavanja u našoj zemlji, i gdje vam donosimo najkvalitetnije i najaktuelnije muzičke projekte domaće scene.

Tokom 300 emisija BHRT TOP 15 emitovanih na programu BHT1, ali i na BH radiju 1, imali smo priliku odslušati i odgledati više od 3000 novih muzičkih spotova i vijesti. Iako brojke govore same za sebe, prava vrijednost ove emisije daleko je iznad njih, jer je riječ o emisiji koja emituje 100 odsto domaće projekte. Šansa i podrška domaćim izvođačima naš je moto svih ovih godina, a i krajnji cilj koji smo sebi postavili. Priliku da učestvuju u samom kreiranju emisije imaju i naši gledaoci i slušaoci, koji glasanjem putem e-maila za svoje omiljene muzičke numere, mogu dovesti svoje favorite na sami vrh naše ljestvice. Najbolje i najkvalitetnije  muzičke projekte  slušat ćete i u našem 300. izdanju, kroz koje će vas kao i do sada provesti urednički tim emisije i voditelj Jasmin Ferović.

„Jako sam ponosan na tim Muzičke produkcije BHRT-a jer više od šest godina, koliko se prikazuje BHRT TOP 15, našim gledaocima i slušaocima nudimo najkvalitetnije i najbolje domaće projekte. BHRT TOP 15 jedina je nacionalna top lista, pratimo trendove, i svakoga dana nastojimo biti što bolji i našim gledaocima i slušaocima pružiti više.“

Muzička produkcija BHRT-a ponosna je na svoje projekte, a cilj nam je i da u budućnosti nastojimo biti aktuelni, moderni i u samom vrhu kada je riječ o kvaliteti i referentnosti.

Latest Posts

Raport

spot_img