Nedavno objavljeno

Na dodjeli Grammyja glavne nagrade odnijeli Jon Batiste i Silk Sonic

Jon Batiste osvojio je nagradu za album godine, a R&B duo Silk Sonic uzeo je dva najveća priznanja na ceremoniji dodjele nagrada Grammy održanoj u nedjelju u Las Vegasu

Jon Batiste je dobio najvažniju nagradu večeri za ‘We Are’, album inspiriran pokretom Black Lives Matter.

‘Vjerujem u to do srži – ne postoji najbolji muzičar, najbolji umjetnik, najbolji plesač, najbolji glumac’, rekao je Batiste. ‘Kreativna umjetnost je subjektivna… Samo spustim glavu i radim svaki dan.’

Silk Sonic, duo u kojem se nalaze Bruno Mars i Anderson.Paak, osvojio je nagradu za pjesmu i ploču godine za svoj hit nadahnut sedamdesetima ‘Leave the Door Open’. ‘U ovom trenutku zaista se trudimo ostati skromni’, našalio se Paak dok je par primio nagradu.

Olivia Rodrigo, 19-godišnja pjevačica, proglašena je za najbolju novu umjetnicu. ‘Ovo mi je ostvarenje najvećeg sna. Hvala puno!’, rekla je Rodrigo dok je držala svoj trofej.

Dodjela najviših priznanja umuzici trebala se održati u januaru ali je odložena zbog naglog porasta broja slučajeva covida-19 i premještena iz Los Angelesa u MGM Grand Garden Arenu u Las Vegasu. Hiljade gledatelja napunilo je dvoranu, za razliku od prošlogodišnjeg smanjenog događaja na otvorenom.

Pobjednike je biralo oko 11.000 članova Recording akademije.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img