Nedavno objavljeno

Holivudski glamur u režiji Lady Gage

Čini se kako su dani ekstravagantnih izdanja na crvenom tepihu daleko iza pop dive Lady Gage, a koja od promocije filma 'Dinastija Gucci' ne prestaje nizati elegantne stajlinge u duhu starog Hollywooda

Modni izražaj Lady Gage značajno se promijenio, a potvrđuju to i prizori s ovogodišnje dodjele muzičkih nagrada Grammy. Zadatak modnog blistanja na crvenom tepihu Gaga je povjerila talijanskom kralju elegancije, Giorgiju Armaniju, koji je samo za nju kreirao raskošnu, dvobojnu haljinu na jedno rame s dodatkom bijelog šlepa.

U serviranju holivudskog glamura Gagi je, uz frizuru rakošne punđe, pomogao i skupocjeni dijamantni nakit s potpisom brenda Tiffany & Co.

Foto: Profimedia

Baš kao na crvenom tepihu dodjele, Gaga je plijenila pažnju glamuroznim izdanjima i na pozornici dodjele održane u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Samo nekoliko dana uoči dodjele, Akademija za diskografsku umjetnost i nauku objavila je da će Gaga nastupiti tokom ceremonije u odsustvu muzičkog kolege i suradnika Tonyja Bennetta koji se povukao od daljnjih nastupa nakon što mu je dijagnosticirana Alzheimerova bolest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Maison Gaga (@lamaisongaga)

Gaga je ove godine ostvarila šest nominacija za Grammy, a kući je ponijela zlatni gramofon svoj zajednički LP s Bennettom naziva ‘Love for Sale’ u kategoriji Najbolji pop vokalni album godine.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img