Nedavno objavljeno

Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon od sada dostupan u Bosni i Hercegovini

Kompanija Samsung Electronics nedavno je predstavila svoj novi model Samsung Galaxy A53 5G, koji je od danas dostupan u Bosni i Hercegovini. Riječ je o modelu iz veoma popularne i svima pristupačne A serije pametnih telefona koji osigurava novi nivo korisničkog iskustva za uživanje u omiljenim aktivnostima, sadržajima i aplikacijama. Galaxy A53 5G ističe se po unaprijeđenim karakteristikama kamere, novom snažnom procesoru, izuzetno čvrstom ekranu, kao i još boljim mogućnostima povezivanja sa Galaxy ekosistemom. Preporučena maloprodajna cijena u našoj zemlji za novi Galaxy A53 5G je od 879 KM.

Sjajna kamera, uvijek oštra i mirna

Uz vrlo moćan sistem s četiri kamere, Galaxy A53 5G donosi napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja s OIS kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 32 MP. Dodatna vrijednost je i VDIS tehnologija koja omogućava stabilizaciju prilikom snimanja za kristalno čiste videozapise. Kamere koriste i AI tehnologiju koja u kombinaciji s unaprijeđenim Night Mode načinom rada osigurava da fotografije, iako nastale pri slabijem dotoku svijetla, izgledaju besprijekorno. Tu su i poboljšani Portrait Mode način rada za odlične selfije i Fun Mode koji korisnicima pruža velik izbor zabavnih filtera, a simpatična funkcija je i Object eraser za uklanjanje nepoželjnih objekata u pozadini.

Atraktivan održivi dizajn

Galaxy A53 5G pametni telefon sadrži vrlo funkcionalan i moderan izgled, tačnije krasi ga Ambient Edge dizajn koji neprimjetno spaja kamere sa samim uređajem, dok tanki okvir stvara još profinjeniji vizuelni dojam. U sklopu Samsung Galaxy for the Planet inicijative – čiji cilj je očuvanje planete –  pakovanje Galaxy A53 5G uređaja izrađeno je od papira dobijenog iz održivog izvora, a reciklirani materijali također su korišteni za bočne tipke kao i otvore SIM kartica. Sa svojim atraktivnim dizajnom, Galaxy A53 5G uklopit će se s drugim Galaxy uređajima za najbolje korisničko iskustvo. Naprimjer, Galaxy A53 5G se može povezati s Galaxy Buds slušalicama koje će, zahvaljujući 360 Audio[1] tehnologiji, omogućiti zaista impresivan 3D zvuk.

Izuzetno čvrst ekran i visoka sigurnost

Za nevjerovatne performanse Galaxy A53 5G pametnog telefona zaslužan je potpuno novi 5nm procesor. Izvana je opremljen izuzetno čvrstim Gorilla® Glass 5 zaštitnim staklom te donosi proširivi 6,5-inčni Super AMOLED ekran uz brzinu osvježavanja od 120 Hz koja će osigurati glatko iskustvo korištenja i impresivan prikaz sadržaja. Kako bi korisnici bezbrižno uživali u pregledanju željenog sadržaja, pametni telefon sadrži IP67[2] standard otpornosti na vodu i prašinu, dok uz super brzo punjenje od 25W[3] sve aktivnosti mogu trajati duže. Galaxy A53 5G korisnicima pruža i visok nivo sigurnosti pomoću svoje Samsung Knox platforme, a za zaštitu privatnih fotografija i dokumenata tu je Secure Folder – šifrirani digitalni sef. Također, uređaj ima uključenu i Samsung Wallet[4] opciju koja stvara praktično i zaštićeno mjesto za spremanje svih ličnih dokumenata, pasoša, kreditnih kartica i drugo.

Samsung Galaxy A53 5G od sada je dostupan u Bosni i Hercegovini u fenomenalno crnoj, fenomenalno plavoj i boji nazvanoj fenomenalna breskva po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 879 KM. Kupovinom Galaxy A53 5G pametnog telefona na poklon dobijate i Galaxy Buds Live bežične slušalice u crnoj boji. Promocija traje u razdoblju od 1. do 30. 4. 2022. ili do isteka zaliha i važi za sve koji se prijave na aplikaciji Members of 1. 4. do 15. 5. Više informacija pronađite na https://www.samsung.com/ba/offer/galaxy-a53-5g-promotion/.

[1] Dostupnost 360 Audio tehnologija zahtijeva ažuriranje softvera putem aplikacije Galaxy Wearable počevši od 30. marta 2022. godine.
[2] IP67 temelji se na ispitnim uvjetima za uranjanje u do 1 metra slatke vode do 30 minuta. Ne preporučuje se korištenje na plažama, bazenima ili u blizini vode sa sapunom. Sigurno samo protiv niskog pritiska vode. Isperite/osušite uređaj nakon doticaja s vodom.
[3] Punjač se prodaje zasebno; koristite samo punjače i kablove koje je odobrio Samsung. Kako biste izbjegli oštećenje vašeg uređaja, nemojte koristiti nekompatibilne, istrošene ili oštećene baterije, punjače ili kablove. Podržava super brzo punjenje do 25 W. Za više informacija o svom uređaju posjetite www.samsung.com.
[4] Samsung Wallet bit će podržan na Galaxy A53 5G pametnom telefonu. Dostupnost i vrijeme mogu varirati ovisno o tržištu.

Latest Posts

Raport

spot_img