Nedavno objavljeno

Samo jedan znak u potpunosti odgovara vašem

Astrolozi tvrde da za svaki horoskopski znak postoji onaj jedan koji mu savršeno odgovara, idealan partner. Prema tome, ovi su horoskopski znakovi stvoreni jedno za drugo...

Ovan

Ovnu je idealan partner Djevica. Djevice su staložene, razumne i promišljene, dok je Ovan često impulsivan i nepromišljen. Zbog toga svakom Ovnu treba jedna Djevica u životu kako bi stvorila balans i smirila ga kad mu je to najpotrebnije.

Bik

Bikovima su idealni partneri Vodenjaci. Vodenjaci se raduju životu, puni su energije i druželjubivi su. Upravo to nedostaje Biku koji želi uživati u istim stvarima, no često mu za to nedostaje inicijative i energije.

Blizanci

I dok bi se Bikovi trebali posvetiti traženju Vodolije u svom životu, Blizancima upravo najviše odgovaraju baš Bikovi. Ljudi rođeni u znaku Bika su veoma strpljivi, srdačni i izdržljivi, a to su karakteristike koje bi trebao imati partner živahnih Blizanaca.

Rak

Iako na prvu djeluje kao da su čiste suprotnosti, Rakovima najviše u životu treba jedan Škorpion. Rakovi su emotivni i povučeni, a Škorpioni strastveni i neustrašivi. Raku mogu pružiti zaštitu koja mu treba, ali i odanost.

Lav

Lavovi se također najbolje slažu s Vodolijama. Vodolije Lavovima mogu podignuti samopouzdanje svojom odlučnošću, a dovoljno su i samostalni da se mogu nositi s ponosnim Lavom.

Djevica

Strogoj i promišljenoj Djevici u životu treba samo jedan opušteni i avanturistički nastrojen Strijelac koji će je potaknuti da iskuša neke nove stvari i izađe iz svoje komfor zone.

Vaga

Osjećajnim i umjerenim Vagama u životu će najbolje doći empatična Riba koja uvijek tuđe potrebe stavlja ispred svojih. Vage će tako imati razumijevanja koje im često manjka zbog njihove neodlučnosti.

Škorpion

Škorpionima je idealan partner Vaga. Dok su Škorpioni često strogi i kruti, Vage imaju tu diplomatsku crtu u sebi te znaju kako se svidjeti ljudima. Na taj način mogu ublažiti sliku Škorpiona i otkriti mu neke nove stvari.

Strijelac

Lakovjernom i impulzivnom Strijelcu treba jedan Lav, odgovoran i šarmantan, ali i objektivan te promišljen. Lav će Strijelcu pružiti čvrsto tlo koje mu često nedostaje.

Jarac

Jarcima će život biti puno ljepši ako ga budu provodili sa živahnim Blizancima. Blizanci su mu čista suprotnost i baš ono što treba uštogljenom Jarcu koji teško izlazi iz svojih okvira ponašanja.

Vodolija

Ekscentričnom Vodoliji treba jedan mirni i brižni Rak da bude uz njega u one dane kad se Vodolija odluči povući iz društva i odmoriti u tišini.

Ribe

Ribama treba jedan logički nastrojen Jarac. Jarci su objektivni i vrlo pouzdani, dok se Ribe često gube u svojim maštarijama. Zato im Jarac pruža savršenu ravnotežu.

 

index.hr

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img