Nedavno objavljeno

Kate Middleton zablistala u još jednoj zadivljujućoj haljini

Na drugom večernjem prijemu njihove turneje po Karibima, princa Williama i Kate Middleton u glavnom gradu Jamajke dočekao je generalni guverner Patrick Allen, a britanska miljenica tim je povodom zablistala u zelenom

Nakon što je oduševila svečanim izdanjem u ružičastoj haljini svjetlucavih niti, vojvotkinja od Cambridgea ponovno je modno zablistala u večernjim satima.

Na karipskoj turneji s princom Williamom britanska miljenica stigla je do Jamajke, a na večernjem prijemu s generalnim guvernerom uspjela je potpuno zablistati u raskošnoj haljini zelene boje.

Foto: Profimedia

S mnoštvom slojeva tila i svjetlucajućih aplikacija, haljinu viđenu na Kate potpisuje britanska dizajnerica Jenny Packham, a čije su glamurozne haljine za posebne prilike česti odabir vojvotkinje od Cambridgea.

Iako je na spomenuti prijem odlučila doći bez tijare, kosu je nosila u šik punđi, oplemenivši ju smaragdnim naušnicama posuđenim od kraljice, dok je na haljini istaknula ordene.

Ranije toga dana Kate je odjenula klasično, bijelo odijelo s potpisom Alexandera McQueena, a nakon posjeta Jamajci, princ William i Kate Middleton stižu na Bahame.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img