Nedavno objavljeno

O posljedicama estetskih zahvata progovorila i Courteney Cox: ‘Nisam shvaćala da izgledam čudno’

Poput brojnih kolegica iz svijeta Hollywooda, 57- godišnja zvijezda 'Prijatelja' pokleknula je pod pritiskom očuvanja mladolikog izgleda. Iako je donedavno nerado govorila o vlastitim estetskim zahvatima, Courteney Cox danas otvoreno priča o njima

Prije nekoliko godina zvijezda ‘Prijatelja’ javnosti je potvrdila da se za mladolik izgled odlučila boriti različitim ‘injekcijama’, a danas tvrdi kako nije bila u potpunosti svjesna ‘čudnog’ izgleda nakon estetskih zahvata.

Priznala je kako je počela koristiti botoks jer nije bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. No nakon nekog vremena shvatila je da zahvaljujući botoksu i operacijama više uopće ne nalikuje sebi i tada je odlučila prestati.

‘Sve sam više počela primijećivati znakove starenja i godinama sam pokušavala uhvatiti mladost. Zbog navedenog nisam ni shvatila da izgledam potpuno čudno nakon injekcija i zahvata na licu na koje danas nikako ne bih pristala’, priznaje Cox.

‘Sada prihvaćam samu sebe i starim s onim što mi je Bog darovao, a ne s onim što pokušavam promijeniti’, izjavila je glumica koja sada otvoreno govori o estetskim zahvatima i odluci o dostojanstvenom starenju.

U razgovoru za britanski Sunday Times, zvijezda ‘Prijatelja’ također je progovorila o približavanju 60. godini života.

‘Danas sam puno prizemljenija. Naučila sam toliko toga o svom životu – u čemu želim uživati, što želim činiti više i čega bih se trebala odreći’, otkrila je glumica priznavši kako se i dalje osjeća mladom.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img