Nedavno objavljeno

Joaquin Phoenix je Napoleon

U Londonu je započelo snimanje novog filma koji se već najavljuje kao veliki hit iduće godine. Riječ je o biografskom filmu o Napoleonu, a sada je otkriveno da će ga utjeloviti američki oskarovac Joaquin Phoenix

Nakon niza svojih sjajnih uloga, pa na kraju i one za koju je dobio Oscara u filmu ‘Joker’, američkom glumcu Joaquinu Phoenixu ponovno se pružila velika prilika. Phoenix trenutno snima film o Napoleonu Bonaparteu, u koje igra vodeću ulogu.

Film se snima u produkciji Apple Studios, a reditelj Sir Ridley Scott upravo je 47-godišnjeg Joaquina zamislio u kao nekadašnjeg snažnog francuskog vođu. Snimanje je ovih dana započelo u londonskom Greenwichu, a nekoliko fotografija sa seta na kojima vidimo povratak u 18. vijek, brzo su obišle svijet.

Osim Napoleonovih vojnih pohoda i osvajanja, film će pratiti ljubavnu priču s Josephine, koju u filmu igra Vanessa Kirby. Vanessa se naime svjetskoj javnosti imala prilike bliže predstaviti kroz svoju ulogu princeze Margareth u Netflixovoj nagrađivanoj seriji ‘Kruna’.

‘Napoleon je čovjek kojim sam oduvijek bio fasciniran. Došao je niotkuda i zavladao svime, ali cijelo vrijeme je vodio romantični rat sa svojom nevjernom suprugom Josephine. Osvojio je svijet kako bi pokušao pridobiti njezinu ljubav, a kada to nije uspio, osvojio ga je kako bi je uništio. Nijedan glumac ne može utjeloviti Napoleona kao Joaquin’, rekao je za medije Ridley Scott. Scott i Phoenix surađivali su prije ovog filma na velikoj uspješnici ‘Gladijator’, gdje je američki glumac tumačio ulogu Komoda.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img