Nedavno objavljeno

Jennifer Garner pomaže beskućnicima

Iako na svom Instagram profilu većinom objavljuje duhovite snimke ili pak one iz svoje kuhinje, ovoga je puta holivudska glumica Jennifer Garner odlučila skrenuti pažnju na one koji uvijek ostanu zaboravljeni

U kratkom videu, Jennifer Garner dala je odličnu ideju svojim pratiteljima na Instagramu, a ako ih se u konačnici odazove barem dio od 12.1 miliona obožavatelja, uspjeh je zagarantiran.

Ovoga puta nije predlagala nikakve kulinarske delicije, već pokazala kako malim znakom pažnje može se napraviti puno za one kojima je pomoć itekako potrebna – za beskućnike.

U malu vrećicu sa zip zatvaračem stavila je jedan par čarapa, vlažne maramice, jednokratne četkice za zube, čačkalice i nekoliko granola pločica. Ovoga je puta, kaže, zaboravila staviti za žene higijenske proizvode. Osim toga, stavila je i jednu novčanicu, kaže, nevažno je li riječ o 5, 10 ili 20 dolara.

Holivudska glumica potom je otišla s automobilom do mjesta gdje ima najviše beskućnika i nekolicini s osmijehom podijelila ove sitnice, koje će njima puno značiti.

Kako je rekla, takvu jednu vrećicu sa potrebnim sastojcima uvijek ima spremnu u automobilu ukoliko negdje naleti na osobu kojoj je pomoć potrebna.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img