Nedavno objavljeno

Lijepa glumica zabljesnula u haljini koja stiže ravno s modne piste

Transformacijom u seks simbol 90-ih za potrebe serije 'Pam & Tommy' britanska glumica Lily James brojne je oduševila, a na njezinoj svečanoj promociji plijenila je posebnu pažnju zavodljivim izdanjem

Iako su brojni krili skeptičnost nakon što je otkriveno da će 32-godišnja Britanka utjeloviti neponovljivu Pamelu Anderson u seriji čiju radnju čini njezina turbulentna veza iz 90-ih s muzičarem Tommyjem Leejem – Lily James sve je uspjela razuvjeriti.

Uz bok Sebastianu Stanu, koji u seriji utjelovljuje bubnjara heavy metal benda Mötley Crüe, plijenila je posebnu pažnju na svečanoj promociji serije koja se od februara emitira na popularnoj streaming platformi Disney+.

Crvenim tepihom prošetala u zavodljivom modelu zlatne haljine čije su sjajne aplikacije tvorile leopard uzorak. S dizajnom ovratnika nalik remenu, spomenuta kreacija stiže ravno s modnih pisti. U sklopu kolekcije za novu sezonu jesen/zima, na sedmici mode u Milanu predstavio ju je talijanski dizajner Roberto Cavalli.

Zavodljivo izdanje James je zaokružila frizurom konjskog repa i make-upom u zemljanim tonovima, a kolega Sebastian Stan na crvenom tepihu parirao joj je odabirom ružičastog odijela od baršuna.

Foto: Profimedia
tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img