Nedavno objavljeno

U Mostaru održan event  “Žena ženi”: Glavna poruka odaslana – Lijepo je biti lijepa, ali je ljepše biti zdrava!

Žene iz politike, zdravstva, farmaceutike, poduzetnice i influencerice posjetile su u velikom broju događaj „Žena ženi“ koji se u četvrtak održao u Mostaru, u organizaciji Marijane Zubac, voditeljice NutriCENTRA.

Prilikom otvaranja eventa, u svom uvodnom govoru Marijana Zubac je naglasila da nutricionisti nisu samo u službi pretilih. „Prehrana se ne tiče samo estetike. To će doći kao nagrada. Poznajem puno žena uskog struka koje nisu zdrave! Prehrana se ne smije gledati samo iz aspekta redukcije masnog tkiva, prehrana mora biti protektivna“, naglasila je Zubac, koja je inicijatorica i organizatorica ovog hvalevrijednog događaja. “Ženama je sada briga o zdravlju potrebnija više nego ikada”, naglasila je, dodajući da je prevencija i briga o sebi ključna za žensko zdravlje.

Čulo se i dirljivo predavanje, živo svjedočanstvo Maje Golemac, koja je “uhvatila” tešku bolest na vrijeme. Vođena od strane dr. Boženke Galić Tirić, spec.medicine rada i športa, te Martine Zorić, spec. radiologije i ostalog tima poliklinike Vitalis.

Izvrsnim motivacijskim predavanjem oduševila je ponajbolja hercegovačka trenerica Ana Marija Penava. Predstavljene su i inovativne metode mršavljenja ispred Feel Good studia, a liječnice iz poliklinike Musa su predstavile i Curaprox iTop metodu čišćenja zubi. Provizion optika omogućila je svim posjetiteljicama besplatno testiranje vida, a iz studia La Bellezza posjetiteljicama su uradile dijagnostiku kože pomoću aparata Skin Instant Lab, te još jednom podsjetile individualan pristup osnova svake pravilne njege.

Sve je izgledalo elegantno i onako kako žene vole, za to je zaslužan studio Inova decór, čije će cvjetne izvedbe i aranžmani koji su oplemenili event zasigurno ostati zapamćene.

U glazbenom dijelu eventa svojim je jedinstvenim vokalom i moćnom interpretacijom oduševila Darija Ramljak, mlada hercegovačka pjevačka diva iz Međugorja.

Organizatori eventa uputili su svoje posebne zahvale  svim partnerima, a posebno  Francku.

Za sam kraj ovog ženskog druženja Nikolina Barbarić, su-organizatorica eventa odaslala je glavnu poruku ovog dogđaja i poručila: “Lijepo je biti lijepa, ali je ljepše biti zdrava”.

Fotografije: arhiva M. Zubac
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img