Nedavno objavljeno

Blake Lively i Ryan Reynolds pomažu Ukrajini

Da im je itekako stalo do onih kojima je pomoć najpotrebnija, slavni holivudski par Blake Lively i Ryan Reynolds pokazali su još jednom, najavivši pomoć za Ukrajinu i tamošnji narod

Kako su i sami potvrdili na svojim službenim profilima na društvenim mrežama, 45-godišnji Ryan Reynolds i njegova 34-godišnja supruga Blake Lively odlučili su na svaku donaciju upućenu prema UNHCR-u, koji bi potom trebali pomoći ukrajinskim izbjeglicama, reagirati tako da isti iznos i sami uplate. To će raditi sve dok njihova uplata ne dosegne milion dolara.

‘U 48 sati, nebrojeni Ukrajinci bili su prisiljeni napustiti svoje domove i pobjeći u susjedne zemlje. Njima je potrebna zaštita. Kada vi donirate, donirat ćemo i mi, sve do iznosa od milion dolara. Napravit ćemo duplo u znak podrške’, napisao je Ryan Reynolds na Twitter profilu.

Na Instagramu se oglasila i Blake Lively s fotografijom na kojoj je ukrajinsko dijete koje pokušavaju ‘ubaciti’ u voz, a uz nju je napisala kako UNHCR pruža pomoć za spašavanje žviota. Kako je Visoki dužnosnik UNHCR-a još juče izjavio, do sada je Ukrajinu napustilo oko 368 hiljada izbjeglica, tražeći pomoć u okolnim zemljama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img