Nedavno objavljeno

Ben Stiller i Christine Taylor odlučili su ljubavi dati drugu šansu

Kako je slavni glumac i komičar Ben Stiller otkrio u posljednjem intervjuu, on i njegova bivša supruga Christine Taylor odlučili su pokušati još jednom

Nakon što su se razveli 2017. godine, Ben Stiller i Christine Taylor odlučili su svojoj ljubavi dati još jednu šansu. ‘Bili smo rastavljeni, a sada smo ponovno zajedno i sretni smo zbog toga’, otkrio je 56-godišnji Ben Stiller za Esquire i dodao:

‘Ovo je bilo divno za sve nas. Sasvim neočekivano, i jedna od dobrih stvari koja se rodila u pandemiji.’ Par ima zajedno dvoje djece, 19-godišnju Ellu i 16-godišnjeg Quinlina, a ljubav je planula upravo tijekom pandemije koronavirusa, točnije tijekom lockdowna, kada je Stiller uselio natrag u kuću Christine Taylor u kojoj je ona živjela s djecom.

Par se upoznao još 1999. godine na setu ‘Heat Vision and Jack’, a vjenčali su se 2000. godine. Da je njihovoj ljubavi došao kraj objavili su u svibnju 2017. godine i sve šokirali:

‘S nevjerojatnom ljubavi i poštovanjem jedno za drugoga i nakon 18 zajedničkih godina, donijeli smo odluku da se razvodimo. Naš prioritet i dalje ostaje odgoj naše djece, kao predani roditelji i najbliži prijatelji.’

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img