Nermin Puškar predstavio pjesmu “Savršeno”

Bh. kantautor Nermin Puškar danas je publici predstavio pjesmu "Savršeno" koja, kako ističe, šarmantno i u pozitivnom tonu prikazuje kompleksnost ljubavnih odnosa.

Nedavno objavljeno

Nerminov dosadašnji autorski opus je dobro poznat široj publici, a u ovom slučaju su tolerancija, ljubav i razumijevanje njegove vodilje.

“Želim da ova pjesma bude lijek u momentima kada ego uspije skrenuti pogled od realnosti, koja je često ljepša nego što smo toga i sami svjesni”, rekao je autor, a za istu je već dobio brojne komplimente.

Pjesmu je uživo snimio Nerminov koncertni band, zajedno sa muzičkim producentom Mahirom Sarihodžićem na klavijaturama, koji je svojim umijećem opet uspio donijeti svježinu u cjelokupni zvuk.

Nerminov prijatelj i režiser Slobodan Maksimović te direktor kamere Vladan Janković kroz dokumentarne su kadrove uspjeli prenijeti spontanost atmosfere prilikom snimanja pjesme u čuvenom Metro studiju u Ljubljani.

Nermin je, podsjećamo, posljednju pjesmu predstavio krajem 2020., a tada je, u jeku pandemije, izjavio kako je vrijeme iskoristio da se što više zbliži s onima do kojih mu je najviše stalo.

“Nažalost, zbog epidemioloških mjera pauziramo sa svirkama, kao i putovanjima. Stoga sam svoje slobodno vrijeme uložio u kreativni rad, a rezultati su itekako vidljivi”, kaže Puškar neposredno nakon što je objavio pjesmu “Ljubi me”.

klix.ba

Pročitaj još
Related

GOSTUJUĆA PREDSTAVA „PRAH“ NA LJETNOJ SCENI SARTR

Duodrama „Prah“, mađarskog autora Györgya Spiróa, je nastala u...

Otvorene prijave za sudjelovanje u programu “Volim film” 28. Sarajevo Film Festivala

Program VOLIM FILM omogućuje filmofilima pristup projekcijama, razgovore sa...

Predstava „Osramoćeni“, u režji Dine Mustafića, 06, 07. i 08. jula u Zemaljskom muzeju BiH

Izvedbe predstave “Osramoćeni“, u produkciji Kontakt, za kojom vlada...

MySaloon aplikacija – početak digitalne revolucije u ugostiteljstvu

Neometan rad restorana i drugih ugostiteljskih objekata sada je...