Nedavno objavljeno

Nermin Puškar predstavio pjesmu “Savršeno”

Bh. kantautor Nermin Puškar danas je publici predstavio pjesmu "Savršeno" koja, kako ističe, šarmantno i u pozitivnom tonu prikazuje kompleksnost ljubavnih odnosa.

Nerminov dosadašnji autorski opus je dobro poznat široj publici, a u ovom slučaju su tolerancija, ljubav i razumijevanje njegove vodilje.

“Želim da ova pjesma bude lijek u momentima kada ego uspije skrenuti pogled od realnosti, koja je često ljepša nego što smo toga i sami svjesni”, rekao je autor, a za istu je već dobio brojne komplimente.

Pjesmu je uživo snimio Nerminov koncertni band, zajedno sa muzičkim producentom Mahirom Sarihodžićem na klavijaturama, koji je svojim umijećem opet uspio donijeti svježinu u cjelokupni zvuk.

Nerminov prijatelj i režiser Slobodan Maksimović te direktor kamere Vladan Janković kroz dokumentarne su kadrove uspjeli prenijeti spontanost atmosfere prilikom snimanja pjesme u čuvenom Metro studiju u Ljubljani.

Nermin je, podsjećamo, posljednju pjesmu predstavio krajem 2020., a tada je, u jeku pandemije, izjavio kako je vrijeme iskoristio da se što više zbliži s onima do kojih mu je najviše stalo.

“Nažalost, zbog epidemioloških mjera pauziramo sa svirkama, kao i putovanjima. Stoga sam svoje slobodno vrijeme uložio u kreativni rad, a rezultati su itekako vidljivi”, kaže Puškar neposredno nakon što je objavio pjesmu “Ljubi me”.

klix.ba

Latest Posts

Raport

spot_img