Nedavno objavljeno

Blake Lively ukrala je sve poglede ovim odvažnim stajlingom

Premijera brodvejskog mjuzikla 'The Music Man' u New Yorku bila je sjajna prilika za pokazivanje upečatljivih stajlinga, a upravo je to učinila glumica Blake Lively koja je oduševila upečatljivim stajlingom koji se izdvajao kako hrabrim odabirom boje tako i odvažnim krojem

U sklopu rastućeg trenda zanimljivih modnih kombinacija koje krase odvažni izrezi te transformacija modnih komada iz muškog ormara u zavodljive i ženstvene komade, haljine za crveni tepih nerijetko padaju u drugi plan. Tako se 34-godišnja glumica Blake Lively na crvenom tepihu u New Yorku pažnju plijenila hrabrim i vrlo upečatljivim stajlingom.

Foto: Profimedia

U ljubičastom od glave do pete zvijezda serije ‘Tračerica’ odlučila se, umjesto za haljinu, za odijelo koje je bilo itekako zavodljivo. Hlače visokog struka i lepršavih nogavica, model koji se ove sezone ističe kao jedan od must have modnih komada, uparila je s pripijenim odgovarajućim sakoom, a najsjajniji dio stajlinga bila je ljubičasta bluza koja se isticala bojom, ali i krojem koji je snažni naglašavala goli dekolte.

Kombinaciju je upotpunila svjetlucavim i također ljubičastim cipelama na petu, a bio je tu i par ljubičastih i zelenih naušnica. Ono čime je Blake također privukla pažnju bila je njezina prepoznatljiva, duga plava kosa koju je za ovu priliku oblikovala u bujne kovrče i prebacila na jednu stranu.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img