Nedavno objavljeno

Amar Bukvić snimio film za Netflix i to s omiljenom ‘tračericom’

Na svom profilu na Instagramu poznati je glumac napokon otkrio na čemu je radio posljednjih mjeseci, a zbog čega mu pristižu čestitke sa svih strana. Amar Bukvić stao je rame uz rame s Leighton Meester i snimio novi triler za Netflix, čija je premijera najavljena za 3. mart

Bilo je zasigurno teško šutjeti, ne pohvaliti se velikim uspjehom, no Amaru Bukviću, ali i ostatku hrvatske ekipe, to je ipak pošlo za rukom. Tek sada, kada je i službeno potvrđeno, Bukvić se mogao pohvaliti time da je sa zvijezdom popularne serije ‘Tračerica’, Leighton Meester, snimio triler za Netflix.

Riječ je o filmu pod nazivomA Weekend Away’, u kojem radnja prati dvije najbolje prijateljice koje su pobjegle na vikend iz snova u Hrvatsku. Nakon burnog noćnog izlaska Kate je ubijena, a Beth (Leighton Meester) optužena je da je ubila najbolju prijateljicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic)

Pokušavajući skinuti ljagu sa svoga imena i otkriti što se uistinu dogodilo, Beth otkriva i svoje najskrivenije tajne. Sudeći po traileru, koji je objavio Amar, njegova je uloga ona policajca Pavića, koji provodi ispitivanje.

A kakav je uistinu film i kako se Amar Bukvić snašao, možemo vidjeti na Netflixu od 3. marta.
tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img