Nedavno objavljeno

Marija Omaljev Grbić pohvalila se svojom malom trendsetericom

Kako bi i njezini prijatelji i članovi porodice, ali i mnogobrojni obožavatelji od kojih je udaljena hiljadama i hiljadama kilometara, mogli kao i ona uživati u neodoljivoj Billie, glumica Marija Omaljev Grbić povremeno ih oduševi novom fotografijom svoje nasljednice

Još nekoliko dana ostaje do trenutka u kojem će malena Billie Grbić napuniti četiri mjeseca života, a tokom tog perioda unijela je pravu radost u dom poznatog glumačkog para Marije Omaljev Grbić i Miraja Grbića.

Na svom Instagram Storyju ponosna se majka pohvalila neodoljivom nasljednicom, koju je i ovoga puta dotjerala za novu fotografiju. Na njoj Billie Grbić nosi ružičasto odijelce i na glavi ima pletenu ružičastu kapicu s velikim cvijetom, zbog čega joj niko ne može odoljeti.

Foto: Instagram

Malena Billie uistinu je unijela radost u dom Grbićevih u Los Angelesu, u koji su se njezini roditelji doselili još 2013. godine u potrazi za svojim američkim snom. Kako bi i njihovi najdraži članovi porodice, ali i mnogobrojni prijatelji bili u toku i vidjeli kako Billie raste i izgleda, Marija Omaljev Grbić fotografije svoje mezimice povremeno objavi na svom profilu na Instagramu.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img