Nedavno objavljeno

Kako razlikovati jakog muškarca od slabog: 15 znakova

Možda uvijek nailazite na slabe muškarce. Ne fizički. I one koji se nisu mogli nositi s vašim snažnim karakterom, koji su vas smatrali previše emocionalnom, koji nisu mogli biti ravnopravni s vama.

Ali problem je što ste to prekasno shvatili. Nikad niste znali primijetiti emocionalno slabog i nesigurnog čovjeka na vrijeme. Uostalom, slabi muškarci žele izgledati snažni, iako su daleko od toga. Oni bježe i skrivaju se kod prvih poteškoća i neugodnosti. Ali jaki su potpuno različiti.

Zapravo je primjetna razlika između ove dvije vrste muškaraca i možete ih prepoznati na vrijeme.

10 karakteristika slabih muškaraca

Vaša moć ga plaši.

Obratite pažnju na to kako se on ponaša u vašoj vezi. Slab čovjek zna da nije dovoljno jak da bi bio glavni vođa. Za to nema emocionalne i intelektualne sposobnosti. Ali umjesto da postane bolji, on vas, neovisnu ženu, doživljava kao prijetnju. On vas ne inspirira za poboljšanje, već se natječe kako bi vas ponizio. Umjesto da se ponosi vašim postignućima, osjeća prijetnju od njih.

Ne može podnijeti činjenicu da ste uspješni, da vam ne treba podrška, da niste ovisni o njemu. I on će vas pokušati spustiti na svoju razinu.

Ne preuzima inicijativu.

Spontanost je dobra kvaliteta u određenim situacijama, ali biti potpuno neupućen nije način na koji bi se trebali ponašati u životu. Barem ne kada nešto želite postići. Ali slabi muškarci se ponašaju baš tako. Njihov glavni simptom je nedostatak inicijative.

On nema ambicija, boji se poraza, zato radije izbjegava rizične situacije.

Ne zna što želi.

Znate takve muškarce koji nikada ne mogu ništa odlučiti, uključujući o vama i vašoj vezi. Ne mogu odlučiti što je između vas, ali poanta uopće nije u vama. Njegova neodlučnost jednostavno je znak emocionalne nezrelosti i slabosti. Nije dovoljno hrabar da donese odluku i drži je se, kao i nositi se s posljedicama.

Nikad ne preuzima odgovornost.

Za svoje riječi i djela uvijek krivi druge. Kad griješi, pokušava pronaći nekoga drugog za koga bi se krivili. Pa čak i u svojoj vezi – samo vi uvijek ostajete krivi za probleme i svađe među vama. On se pozicionira kao idealan. A to znači da se nikada neće promijeniti, neće ispraviti svoje pogreške.

Boji se pokazati emocije.

Da, muškarci nisu navikli pokazivati ​​emocije, pogotovo tužne. Ali u bliskim vezama čovjek se otvara i time pokazuje emocionalnu snagu da se nosi sa svojim osjećajima. Ali slab čovjek uvijek bježi od svojih osjećaja, potiskuje emocije i pretvara se da one ne postoje. Nema hrabrosti da te voli svim srcem, jer ne zna kako izraziti čitavu dubinu osjećaja.

On je agresivan i okrutan.

Da, muškarac može biti emocionalno slab, ali fizički jak. A ako ima problema sa samopouzdanjem i samopoštovanjem, onda se može sakriti iza agresije. Ne zna se izraziti riječima, pa prelazi na emocionalno zl ostavljanje. Da, svaki čovjek koji je izvor obiteljskog na silja slab je.

On nikad nije tamo kad ga trebate.

Slabi čovjek bježi kad se pojave poteškoće. Ne računajte na njegovu pomoć, čak ni na podršku. On želi zaštititi samo sebe, ali uvijek očekuje da budete s njim kad je njemu loše. Zapravo, teška vremena su najbolji test čovjekove snage.

Sebičan je.

Slabi muškarci ne znaju suosjećati. Oni ne znaju kako razumjeti osjećaje drugih. Oni misle samo na sebe. Zato od njega ne očekujte nikakvu žrtvu ili pomoć. On sebe smatra centrom vašeg svijeta, a ne obrnuto.

On nema čvrsta uvjerenja i vrijednosti.

On nema svoje mišljenje, vrlo je nepostojan. Nije dosljedan u svojim načelima, ne može braniti svoja stajališta, jer ih nema. Nije bio dovoljno hrabar da se istakne iz gomile, zato prati mase.

Previše je zabrinut za mišljenje drugih.

Previše je zabrinut što će drugi misliti o njemu. Iako to ne pokazuje. Ali on pokušava ugoditi svima. Slabašan čovjek se boji osude.

5 karakteristika jakog čovjeka

On vas potiče da se razvijate.

Jaki čovjek se ne boji vaših postignuća, ponosan je na njih. Motivira vas da se dalje razvijate, postaje vam vjetar ispod krila. Raduje se kad postignete novi cilj. Ne pokušava vas promijeniti, ali podržava sve vaše snove. A pokraj njega postaješ bolja. On vjeruje u vas i ne gubi tu vjeru, čak ni kada odustanete.

On preuzima odgovornost.

Ne pokušava dominirati, zna kada preuzimati inicijativu, kada preuzeti sve na sebe, pronaći rješenje. Pored njega možeš biti prava žena, jer je on taj koji zna što želi od života i zna kako to dobiti.

On vas štiti.

Osjećate se sigurno pored njega. Možete se osloniti i tačunati na njega. Ne bježi kad započnu poteškoće, kad ga trebate. U blizini je, kako je i obećano.

On drži svoja obećanja.

Jaki muškarci održavaju svoju riječ. Njihovi postupci odgovaraju njihovim riječima. Ne morate slušati izgovore i izgovore. Jaki čovjek uvijek će govoriti istinu i bit će odgovoran za svoje riječi.

Izražava svoje osjećaje.

Jaki čovjek zna kako ispovijedati svoje osjećaje i namjere. S njim uvijek znate što je između vas. Ne misli da ga njegovi osjećaji čine slabim. Upravo suprotno, to ga čini jakim.

Izvor: pozitivanstav

Latest Posts

Raport

spot_img