spot_img

Petar Grašo: ‘Trebalo mi je neko vrijeme da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju’

spot_img

Petar Grašo i Tonči Huljić ne skrivaju sreću zbog uspjeha zajedničke pjesme koju su, izjavili su, radili za svoju dušu te su zadovoljni što publika voli tu pjesmu. Ne kriju radost ni zbog dolaska prinove u njihovoj porodici.

‘Trebalo mi je neko vrijeme, kao vjerojatno svakom čovjeku, da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće živimo kao i sve normalne obitelji koje čekaju prinovu’, ispričao je Petar Grašo na narodnom, a progovorio je i na temu mijenjanja pelena: ‘Mislim da ima i drugih članova ove familije koji trebaju guglati kako se to radi’.

O budućoj ulozi djeda, progovorio je i slavni hitmejker. ‘Stalno sam govorio: ‘Hoćete me više napravit’ didom?’ Onda kad je došao taj trenutak malo me uhvatila panika. Ja sam čovjek koji uvijek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš dida? Sad samo čekam – pradida’, rekao je Tonči Huljić.

tportal.hr

Možda vas zanima

Stay Connected

108,941LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img