Nedavno objavljeno

Priyanka Chopra i Nick Jonas postali su roditelji uz pomoć surogat majke

Priyanka Chopra i Nick Jonas postali su roditelji, a sretnu vijest par je svijetu obznanio putem društvenih mreža. Otkrili su i kako im je na putu do roditeljstva pomogla surogat majka

Priyanka Chopra i Nick Jonas, slavni par koji je u braku tri godine na svom Instagram profilu podijelio je sretne vijesti. ‘Presretni smo što možemo objaviti kako smo dobili bebu putem surogat majke. S poštovanjem vas molimo za privatnost okom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu porodicu. Hvala vam puno,’ napisali su.

Par nije otkrio detalje, kao pol ili ime bebe već samo da se sada žele u potpunosti posvetiti svojoj porodici i njenom novom članu. Glumica, 39-godišnja Priyanka Chopra i 29- godišnji Nick Jonas vjenčali su se 2018. u Indiji, a bila je to ekstravagantna trodnevna svadba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Par se prvi put upoznao 2017., a svoju romansu javnosti je otkrio 2018. Zaručili su se nakon samo četiri mjeseca veze.

Početkom ovog mjeseca u intervjuu za Vanity Fair Priyanka je otkrila kako bi ona i suprug rado imali bebu, jednom u budućnosti no nije otkrila kako istu već željno iščekuju. ‘Djeca su veliki dio naših želja za budućnost. Uz Božju milost, kad god da se dogodi,’ rekla je tada.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img