Nedavno objavljeno

SARAH ČERKEZ NAKON RAZVODA Januarsko kupanje u Dubrovniku

Početkom ove 2022. naša uspješna manekenka i poduzetnica Sarah Čerkez je javno obznanila kako je njezin brak sa Arminom Hadžićem, glavnim šefom kuhinje i vlasnikom street wok bara Snogu u Sarajevu, Dubrovniku i Zagrebu, Arminom Hadžićem, okončan prošle godine. Sarah je godinu otpočela uživanjem s kćerkicom Nimrom - i kupanjem u dubrovačkom moru

Prije četiri godine objavili smo tekst o tome kako je prekrasna manekenka Sarah Čerkez ostavila modne obaveze po strani uživajući u novoj životnoj ulozi. Postavši majka djevojčice Nimre, koju je dobila u braku s ugostiteljem Arminom Hadžićem, svoje je porodično gnijezdo tada je svila u Dubrovniku te sa suprugom otvorila street wok bar Snogu. Ipak, početkom ove 2022. Sarah je javno obznanila kako je njezin brak sa Arminom okončan prošle godine. “Armin i ja smo se rastavili već prije sedam mjeseci i to nije nikakva tajna, to je odluka koju smo zajednički i u isto vrijeme donijeli. Nas dvoje smo lijep primjer, razveli smo se mirno i ostali veoma dobri prijatelji, kakvi smo bili i prije. Oboma nam je najvažniji interes djeteta i time se vodimo. Sretni smo jer smo oboje, u isto vrijeme, sazreli i donijeli istu odluku i niko nije pretrpio bilo kakvu štetu. Armin je divan i posvećen otac. Ono što je meni ta promjena donijela jeste puno veća posvećenost samoj sebi i Nimri”, kazala je Sarah za Avaz.

Sarah i Armin zajedno su bili od njene 17 godine

Zbog poslovnih obaveza koje ih vežu, Sarah nastavlja živjeti na relaciji Sarajevo – Dubrovnik – Zagreb – u svim gradovima, naime postoje njihovi wok barovi “Snogu” koji odlično posluju. Početak godine Sarah je dočekala u Dubrovniku s kćerkicom Nimrom, a svoje je pratitelje na Instagramu počastila i snimkom svog prvog januarskog kupanja u moru.

Podsjetimo, s nekadašnjim nogometašem, a danas estradnim menadžerom, glavnim šefom kuhinje i vlasnikom sarajevskog street wok bara Snogu, Arminom Hadžićem (38), naša poznata manekenka Sarah Čerkez (34) počela se zabavljati kad je njoj bilo 17, a njemu 21. Šerijatski su se vjenčali u augustu 2015., krunišući svoju desetogodišnju ljubavnu vezu tokom koje su svesredno podržavali jedno drugo. Ipak, sedmu godinu braka nisu dočekali, ali su primjerom pokazali kako i razvod može proći bez trzavica, te sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima.
Razveli smo se mirno i ostali veoma dobri prijatelji, kakvi smo bili i prije

Latest Posts

Raport

spot_img