Nedavno objavljeno

Novogodišnja čestitka Amre Džeko i platforme OREA

Online platforma OREA bazaar, čiji je cilj podržati male biznise s velikim snovima, u novembru je obilježila 3. godišnjicu te upriličila druženje s novinarima. Pred kraj 2021. OREA tim odlučio je kupce na ovoj platformi obradovati novim pogodnostima. Amra Džeko, kao jedna od suosnivačica, platforme OREA, poslala nam je novogodišnju poruku, te pojasnila o kakvom se popustu radi.

“Želim, prije svega, da vam se zahvalim za dosadašnju podršku domaćim brendovima, a posebno malim kreativcima koji se susreću s velikim izazovima i veoma teškim vremenima za opstanak svog poslovanja. Kako je ovo dio godine koji se vezuje za darivanje, naš vjerni partner – kompanija Visa, odlučila je da daruje sve vlasnike/ce svojih kartica tako što će im omogućiti popust od 15% (max. do 75 KM popusta) pri plaćanju narudžbi Visa karticom. Moja želja je da se što više vaših vjernih čitateljki i čitalaca okoristi ovom ponudom, ujedno pri tome podržavajući domaće kvalitetne rukotvorine. Jednim potezom, dva dobra!”

Sve što je potrebno da bi ostvarili ovu sjajnu pogodnost jeste da prilikom plaćanja na OREI izaberu kartično plaćanje, a zatim unesu broj svoje Visa kartice kako bi sistem prepoznao istu te automatski obračunao popust. Uz sve to, OREA im nudi mogućnost naručivanja poklona koji će biti dostavljeni na bilo koju željenu adresu.

Amra Džeko na proslavi 3. rođendana OREA-e

Napomena: popust za plaćanje Visa karticom ne može biti obračunat niti prikazan dok ne unesu broj kartice. Ne postoji ograničenje na broj narudžbi na koje se može ostvariti ovu pogodnost, stoga odlična prilika za uživanje u kvalitetnoj shopping terapiji.

Na kraju, Amra poručuje: “Želim vam sretne predstojeće praznike kao i puno zdravlja, ljubavi, sreće i uspjeha u predstojećoj 2022. godini.”

Posjetite https://www.oreabazaar.com/ i otkrijte sve male i velike maštovite darove koje  možete kupiti sebi i dragim ljudima za  praznike.

Latest Posts

Raport

spot_img