Nedavno objavljeno

„THE BANKER“ NAGRADA: RAIFFEISEN JOŠ JEDNOM PROGLAŠENA ZA BANKU GODINE U BiH

  • Nagrada internacionalnog renomiranog magazina „The Banker“
  • Potvrda fokusa na digitalizaciju i korisničko iskustvo klijenta

„Priznanje svjetski priznatog magazina „The Banker“ za „Banku godine u Bosni i Hercegovini“ je za nas istovremeno i čast i ohrabrenje da nastavimo sa unapređenjem naše ponude, te razvojem novih digitalnih proizvoda i usluga kako bismo što efikasnije i na što inovativniji način odgovorili na zahtjeve tržišta. Naš cilj je pružiti klijentima prvoklasne usluge koje daju osjećaj lakoće pri poslovanju s Bankom. Ova nagrada potvrđuje naš napredak kada je riječ o digitalnoj infrastrukturi koja je, između ostalog, pokazala svoj značaj tokom COVID-19 pandemije. Naša želja je da se istaknemo kao primjer u svim segmentima poslovanja dok istovremeno kao odgovoran bankar nastojimo ugraditi ekološke, društvene i upravljačke kriterije u sve naše aktivnosti te tako doprinijeti razvoju održive budućnosti“, izjavio je James Stewart, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Na virtuelnoj ceremoniji dodjele nagrada koja je održana 1. decembra, Raiffeisen banka je proglašena „Bankom godine u Bosni i Hercegovini“. Riječ je o priznanju renomiranog magazina „The Banker“ koji djeluje u okviru Financial Times grupacije.

Nagrade za „Banku godine“ magazina „The Banker“ ističu one institucije koje su nadmašile svoje konkurente u pogledu učinka, strateških inicijativa te odgovora na COVID-19 pandemiju. „The Banker“ je još od 1926. godine pouzdan izvor bankarskih informacija koji pruža ekonomske i finansijske podatke za svjetski finansijski sektor.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img