DOGO otvara novu prodavnicu cipela i torbi

DOGO® brand poznat po neobičnom dizajnu cipela i torbica otvario je radnju u petak, 26.11.2021. u PORTO Centru u Živinicama!

Nedavno objavljeno

Došlo je vrijeme da i u Tuzlanskom kantonu otkrijete Dogo svečani, ludi, radosni, energični, posebni i nevjerojatni svijet! U petak, 26.11.2021, upriličeno je svečano otvaranje druge Dogo prodavnice u Bosni i Hercegovini. Neobična radnja osmišljena da svim posjetiocima pruži osjećaj ugodnosti, užitka i zabave prilikom odabira modela nalazi se u Porto Centru, Živinice na prvom spratu. Riječ je o drugoj bh. franšiznoj radnji turskog brenda Dogo koje se mogu pronaći u svjetskim metropolama poput Amsterdama, Berlina, Barselone, Istanbula, Las Vegasa, Dohe i mnogih drugih gradova.

Dogo okuplja grupu kreativaca ovisnih o dizajnu koji su motivirani srećom i zadovoljstvom kupaca. Filozofija brenda je pružiti klijentima izvanredan spoj svježeg dizajna i razumnih cijena. Veganski i ručno rađeni proizvodi iz asortimana korisnicima nude stil života i način izražavanja. Dogo kreira bezvremenski i održivi dizajn koji nije sezonski. Stoga ćete sa Dogo obućom i torbama uvijek biti IN. Proizvodi koji se nude u ovoj prodavnici su puno više od onoga na što smo u svakodnevnici navikli – grafička rješenja za cipele i torbe, činjenica da su ručno rađene, da su prve printane cipele u svijetu i mnoštvo boja i smjelih oblika nude specifičan pečat stilu svom novom vlasniku.

Bilo da su to neobične cipele s motivima ili uzorcima, neodoljive čizme, trendi gležnjače – u DOGO BiH ima ponešto za svaki ukus i sve vremenske prilike. Šarene, veganske i ručno rađene sneakersice, cipele, čizme i elegantne torbe, kao i unikatne ruksake pronaći ćete u novoj kolekciji za jesen i zimu u novootvorenoj prodavnici u PORTO Centar Živinice. Pronađite svoj omiljeni dizajn i postanite dio velike DOGO porodice.


 

Znate li šta su to veganske cipele?

Sve DOGO cipele su 100% veganske i održivo proizvedene, u kombinaciji s izvrsnom izradom i velikom udobnošću. Ekološki otisak je za nas iz DOGO porodice vrlo važan. Održiva proizvodnja, pažljivo korištenje dostupnih prirodnih resursa i, iznad svega, ljubav prema životinjama – za to se zalažemo mi u DOGO-u. Kolekcija životinjskih motiva DOGO-a trebala bi biti simbol dobrobiti životinja. Veganske cipele u potpunosti izbjegavaju proizvode životinjskog porijekla i podižu glas protiv testiranja na životinjama. U skladu s prirodom, koja se također slavi mnogim atraktivnim dizajnima i motivima, DOGO se trudi uzeti sve aspekte životinjskog i ljudskog života i s puno kreativnosti ugraditi ih u proizvode. Odabir visokokvalitetne umjetne kože ne samo da štedi vodu, smanjuje potrošnju hemikalija i upravlja otpadom, već također dovodi do iznimno pozitivnog koraka u ekološkom osvještavanju.

Pročitaj još
Related

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...

Sportsko plesni klub Astorija proslavio 25. rođendan 

Dvije i po decenije uspješnog rada, plesa, takmičenja i...