Coloseum Club – 19 godina zajedno!

Nedavno objavljeno

Coloseum Club ove godine obilježava 19 godina postojanja i rada u Bosni i Hercegovini. Prije početka pandemije, Coloseum je priređivao rođendanske zabave za pamćenje sa kojih su se gosti kući vraćali puni impresija, lijepih uspomena i sa mnoštvo poklona. Zbog nemogućnosti da svoj rođendan uobičajeno proslavi sa svojim gostima i posjetiocima, Coloseum je i ove godine organizovao darivanje putem društvenih mreža. Na taj način se zahvaljuje svima koji godinama dolaze u mjesto najbolje zabave u gradu, ali i prate putem društvenih mreža.

»Zbog pandemije korona virusa i mjera koje su još uvijek na snazi, i ove godine smo primorani da svoj rođendan proslavimo online kroz darivanje svojih pratilaca na Instagramu. U saradnji sa našim partnerima Courtyard By Marriott Sarajevo, Cacharel, U.S. Polo, Herbal Spa, Fina Vina i Revelin Esthetics, smo osigurali tri ciklusa darivanja u okviru 19 dana počevši od 23.10. Na taj način želimo zahvaliti našim gostima i pratiocima, što su i dalje uz nas, a mi se iskreno nadamo da ćemo naredni, jubilarni 20. rođendan proslaviti onako kako smo to svih ovih prethodnih godina i navikli. Do tada, čuvajmo svoje zdravlje i čuvajmo jedni druge« – poručili su iz Coloseum Cluba.

Naredne tri sedmice na Coloseum profilu je dovoljno da uradite FOLLOW, LIKE i TAG, i na taj način imate priliku osvojiti vrijedne rođendanske nagrade. Proslavimo zajedno 19. rođendan najboljeg centra zabave i igre.

Pročitaj još
Related

Predstava „Osramoćeni“, u režji Dine Mustafića, 06, 07. i 08. jula u Zemaljskom muzeju BiH

Izvedbe predstave “Osramoćeni“, u produkciji Kontakt, za kojom vlada...

MySaloon aplikacija – početak digitalne revolucije u ugostiteljstvu

Neometan rad restorana i drugih ugostiteljskih objekata sada je...

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...