Nedavno objavljeno

Sandra Bagarić posjetila voljeni grad, uživala s roditeljima i sestrom i ‘nabacila’ 2 kilograma

Opernoj divi i primadoni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, Zagreb je dom već gotovo 30 godina, ali nikad ne zaboravlja na svoje korjene i vrijeme provedeno u rodnoj Bosni i Hercegovini gdje odlazi s velikom radošću

Ranije je Sandra Bagarić izjavila da joj u Zagrebu nedostaje sarajevski vedri duh, ‘neopterećena raja, ćevapi kod Želje, tahan-halva iz ‘Egipta’ te šetnje vrelom Bosne, a zadnjih dana je imala priliku sve to ponovo osjetiti. Operna diva podijelila je na Facebooku fotografije iz Sarajeva gdje je bila u posjeti svojim najmilijima.

‘Sarajevo, mama, tata i seka’, kratko je opisala fotografije. Očekivano, odmah su joj se javili brojni pratitelji koji su joj tepali s najljepšim komplimentima poručujući da sada znaju na koga je naslijedila svu ljepotu, a Sandra je u komentarima otkrila da je ondje uspjela dobiti 2 kilograma.

Bagarić je svojedobno rekla da vjeruje da ‘onaj ko se napio vode na Baščaršiji u sebi nosi prepoznatljivu bosansku jednostavnost i neposrednost’. ‘Imam problema kada se izražavam kao Bosanka. Ja se stvarno izražavam kao mali veseli Bosanac. Onda mi malo Hercegovci znaju prigovarati. Kao, pa ‘ćaća ti je od tamo’… Ali, ja sam živjela u Bosni i osjećam se Bosanka’, istaknula je.

Latest Posts

Raport

spot_img