Nedavno objavljeno

Uz HELL ENERGY COFFEE, kafa je uvijek dobar izbor

Međunarodni dan kafe obilježava se danas, 1. oktobra. Kafa je izuzetno popularan napitak u svijetu, a naročito u BiH gdje ritual ispijanja kafe ima posebno značenje, ali posljednjih godina se navike Bosanaca i Hercegovaca mijenjaju, pa su sve popularniji razni napici na bazi kafe i mlijeka. Izuzetno popularan napitak na bazi kafe i mlijeka je i HELL ENERGY COFFEE koji obožavaju sve generacije, a naročito oni koji nemaju vremena za proces pripremanja kafe, jer je Hell kafa već spremna za konzumaciju.

Glatki i slatki okus pružit će vam osvježenje gdje god vam zatreba, a ono što je važno jeste da uvijek možete birati svoj omiljeni okus po raspoloženju jer HELL ima široku ponudu istih. HELL ENERGY COFFEE predstavljena je 2019. na tržištu u tri varijacije Latte, Capuccino i Slim Latte, a  2021. na tržište su puštena još dva okusa, a to su Double Espresso i Coconut bez laktoze. Kompanija HELL ENERGY proizvodi liniju HELL ENERGY COFFEE potpuno samostalno od kada je prije godinu dana proširen raniji fabrički kompleks.

Novi pogon HELL fabrike u Szikszóu može proizvoditi 50.000 limenki vrhunske ledene kafe na sat što znači preko 8 miliona komada dnevno. Proizvodnja napitaka na bazi mlijeka je poseban postupak koji se provodi prema najstrožim propisima. Tokom proizvodnje HELL koristi mlijeko koje je već stiglo u pasterizovanom obliku, što znači da je gotov proizvod podvrgnut toplotnoj obradi samo tri puta. Uz poštivanje najstrožih propisa o proizvodnji hrane i korištenje sastojaka izvrsne kvalitete, zagarantovan je visok kvalitet koji se uvijek očekuje od HELL-a.

Vaš omiljeni okus HELL ENERGY COFFEE biće vaš saveznik tokom jutarnjeg spremanja za posao ili fakultet, jer je kafa uvijek dobar način da započnete jutro, a naučno je dokazano da kofein poboljšava proces razmišljanja, kognitivne funkcije i sposobnosti vezane uz to, a ima i efekat podizanja energije koji vam je neophodan ujutro ili nakon iscrpljujućeg radnog dana kada vam jednostavno treba 10 minuta u tišini s vlastitim mislima i HELL kafom. Uvijek imajte na umu i pazite da ne prekoračite količinu od 200 mg kofeina* po jednom serviranju, te uvijek pričekajte najmanje dva sata između napitaka s kofeinom.

ENERGY COFFEE već je dostupna u 20 zemalja među kojima i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumuniji i Grčkoj, dostigavši ​​vrh na čak četiri tržišta. Ova vrhunska ledena kafa napravljena je od pravih ekstrakata Arabice i Robuste. Zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu HELL kafa bit će uskoro dostupna i u drugim zemljama. Proizvodi su pakovani u ekološkoj ambalaži od recikliranog  aluminijuma, što je jedinstven podvig u sektoru napitaka.

* jedna limenka od 250 ml HELL ENERGY COFFEE sadrži 100 mg kofeina.

Latest Posts

Raport

spot_img