Nedavno objavljeno

Predstavljen je Zing, nova prodajna online platforma na BiH tržištu

Zing je nova, moderna online multibrand platforma za kupovinu sa širokom ponudom svjetskih brandova na jednom mjestu, od kojih se neki prvi put pojavljuju na tržištu BiH. Tim povodom u hotelu Pino na Trebeviću predstavljena je  mobilna aplikacija (Android i IOS) i web shop Zing. Bila je to prilika da se istaknu brojne pogodnosti koje kupci mogu ostvariti na Zing-u: povoljne cijene, besplatna dostava, fleksibilan i automatizovan povrat koji je također besplatan.

Pogledajte video OVDJE

 

  • Ponosna sam jer je Zing u potpunosti izgrađen bosanskohercegovačkim znanjem, talentom i inovativnošću, te je prva BiH online platforma za prodaju dostupna i kao mobilna aplikacija i kao web shop. U prvi plan smo stavili žene, majke. Naša platforma daje mamama i tatama mogućnost izbora, jer trenutno imamo preko 100 brendova za djecu na jednom mjestu, a taj broj će svakim danom rasti. Osluškivali smo njihove potrebe kako bismo im putem Zing-a pružili olakšan proces kupovine, kazala je Maida Salom, ističući da će povoljnim cijenama i stalnim akcijama svojim kupcima omogućiti i da uštede, a opet svojim najdražim kupe željene  i kvalitetne stvari.

Na radost svih mama i njihovih mališana, pored Zing platforme neće im trebati niti jedna druga, jer odsad je sve na jednom mjestu; od opreme za bebe, odjeće i obuće za djecu, namještaja, igračaka, sportske opreme, školskog pribora, proizvoda za njegu i zdravlje djece…

  • Vodili smo se željom da razvijemo platformu koja razumije potrebe svih žena i majki, na način da im pruži iskustvo kupovine nakon koje će se osjećati sretno, cijenjeno i zadovoljno. Pripreme za predstavljanje Zing-a su bile dugotrajne i prošli smo kroz razne faze razvoja i testiranja, ali zato danas sa sigurnošću možemo reći da smo napravili jedinstvenu shopping digitalnu platformu u BiH, navodi Edin Mehić.

Latest Posts

Raport

spot_img