spot_img

Sport Vision Kids Day – Jedan drugačiji radni dan

Kancelarije i prostor ispred kompanije Sport Vision su 27. avgusta bili nešto drugačiji - ispunjeni dječijim kreativnim radionicama, smijehom i grajom. Riječ je o manifestaciji Kids Day, koja se organizuje za djecu zaposlenih u ovoj kompaniji.

spot_img

Ovo je u kompaniji drugi po redu organizovani KIDS DAY, na kome se okupilo i družilo oko 80 mališana uzrasta od jedne do dvanaest godina.

Oni su, tokom tročasovnog programa, sa svojim roditeljima obišli njihove kancelarije, informisali se oko toga šta njihovi roditelji rade, družili se sa ostalim mališanima i uživali u posebno osmišljenom zabavnom programu za koji su bili angažovani animatori. Tema za međusobna čavrljanja nije nedostajalo, a sklopljena su i mnoga nova prijateljstva.

Baloni, animatori, glumci i specijalno napravljeno posluženje za najmlađe su izmamili osmijehe svima, a najveće oduševljenje među mališanima nastalo je kada su animatori pozvali “male” goste da zaplešu uz zvuke omiljenih dječijih pjesmica.

Na kraju druženja, mališani su svojim kućama ponijeli specijalno napravljene majice sa logom manifestacije, omiljene medenjake i puno lijepih utisaka, a najbolje od svega je što su svim zaposlenim u kompaniji uljepšali početak jednog radnog petka.

Kids Day je samo jedan u nizu mnogobrojnih događaja koje Sport Vision kompanija organizuje, a kome se zaposleni zasigurno najviše raduju. Takođe, Kids Day je i odlična prilika da se mališani kroz igru upoznaju sa zanimanjima svojih roditelja, ali i da se razviju nova poznanstva kako između djece tako i između zaposlenih u kompaniji.

Kao kompanija sa trendom stalnog povećanja broja zaposlenih, Sport Vision nastoji da njeguje korporativno-porodičnu atmosferu, doprinese timskom duhu i da svojim društveno-odgovornim radom i brigom o zaposlenima bude primjer i svim drugim kompanijama u regionu.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,942LikesLikes
4,886SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img