Nedavno objavljeno

Žuja ti poručuje: “Brini o svojoj zemlji jer ako ti nećeš, ko će?”

“Brini o svojoj zemlji, jer ako ti nećeš, ko će?”, s pravom pitaju iz Ožujskog piva u novoj kampanji, podsjećajući nas prizorima prelijepih lokacija širom Bosne i Hercegovine kakva prirodna bogatstva imamo.

U ovoj kampanji koja ima regionalni pristup na plakatima širom Bosne i Hercegovine gledamo rijeke Unu, Miljacku, Bosnu, Savu, Neretvu, vodopad Kravica i vodopad na Plivi, planine Vlašić i Trebević, Vrelo Bosne, Panonska jezera, Bunske kanale, Blidinje, Ramsko jezero i divlje konje kod Livna.

Novi ljetni vizuali postavljeni u čak 11 bh. regija i nastavak su Žujine višegodišnje težnje da pozitivnim i emotivnim porukama probudi odgovornost svih nas prema autentičnom ambijentu u kojem živimo, a koji nekada ne cijenimo i ne čuvamo u dovoljnoj mjeri.

Molson Coors i Ožujsko pivo su poznati po društveno odgovornim aktivnostima i reklamama sa motivirajućim porukama, koje su uvijek u skladu s vremenom i prostorom u kojem živimo. Nova kampanja označit će i svojevrsno produbljivanje Žujine društveno odgovorne kampanje “Čuvaj, pazi, ne bacaj!” usmjerene na iskorjenjivanje ilegalnih odlagališta otpada i to kroz dodatne eko akcije širom zemlje.

 

“Kroz brigu o prirodi želimo potaknuti brigu za kompletno okruženje u kojem živimo. Poruka koju šaljemo je da nema čekanja i prebacivanja odgovornosti na nekog drugog. Ovo je naša zemlja i ako želimo trajno i konkretno podizanje kvaliteta života u njoj, moramo mijenjati svijest da će neko doći i popraviti stvari, bilo da je riječ o ekologiji ili drugim izazovima. Mi smo ti koje čekamo i što prije to shvatimo, prije ćemo svi zavrnuti rukave”, poručio je Goran Mišić, brend menadžer kompanije Molson Coors BH.

Neka ovo ljeto označi novo poglavlje u odgovornosti svih nas tako što ćemo ljubav prema domovini i ponos koji osjećamo pokazati djelima. Jer, vjerujte Žuji – odgovornost je zakon!

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img