Nedavno objavljeno

Brainobrain dan

Brainobrain dan, manifestacija u vidu bogate ponude aktivnosti za djecu, održala se 14.avgusta na Ilidži. Javni događaj organiziran je u vidu promocije međunarodnog programa Barinobrain. 

Barinobrain akademija za djecu je jedini edukativni program za djecu od 4 do 14 godina čiji se program temelji na VAK  i NLP metodama rada. VAK metoda podrazumijeva vizuelno, auditivno i osjetilno učenje. NLP metode se koriste za razvijanje samopouzdanja i  pozitivne slike djeteta o sebi i okruženju.

Brainobrain je međunarodni program koji već 5 godina djeluje u Bosni i Hercegovini , a djeluje u još 42 zemlje svijeta. Glavni cilj Brainobraina jeste sveukupni razvoj ličnosti djeteta koji se bazira na istovremenom razvoju obje mozdane hemisfere kod djece.

Upis djece u Brainobrain akademiju vrši se tokom čitave godine, a grupe se formiraju prema uzrastu djece, te ne prelaze više od desetoro djece u grupi. Brainobrain centri postoje u svim gradskim općinama u gradu Sarajevu, a od septembra otvaramo i Brainobrain centar u Tuzli. 
Ovo je idealna prilika da sa početkom školske godine odaberete Brainobrain kao vannastavnu aktivnost za svoje dijete, da biste mu olakšali svladavanje školskog gradiva i svih izazova koje škola donosi. Djeca kroz Brainobrain razvijaju samopouzdanje, socijalne vještine, logičko razmišljanje, elokventnost, vještine brzog računanja te engleski jezik. Više podataka o Brainobrain akademiji možete naći na web stranici www.djeca.eu gdje ujedno možete izvršiti i prijavu vašeg djeteta. 
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img