Neprocjenjivo prijateljstvo donosi neprocjenjiva iskustva – 7 godina partnerstva Sarajevo Film Festivala i kompanije Mastercard

Kompanija Mastercard kao ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala, pripremila je brojna iznenađenja za svoje korisnike, ljubitelje sedme umjetnosti

spot_img

Mastercard je po sedmi put partner i ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala kao najprestižnije filmske manifestacije u Bosni i Hercegovini, ali i regionu. Ovaj praznik filma počinje u petak 13. avgusta uz prisustvo mnoštva filmskih stvaralaca, glumačkih zvijezda i ljubitelja filma, a kako sedma umjetnost povezuje ljude sa njihovim strastima i iskustvima moći ćemo svjedočiti sve do 20. avgusta. Tih osam dana Sarajevo postaje regionalni centar kinematografije, a za tu priliku Mastercard je spremio sjajna iznenađenja za svoje korisnike kartica kako bi im uživanje u Festivalu učinili zaista neprocjenjivim.

Kako bismo proslavili sedmu godišnjicu prijateljstva, ove godine sve posjetitelje ovog jedinstvenog događaja koji slavi film, očekuje glamurozno iskustvo tokom trajanja Festivala u specijalnom Beauty Corner-u na festivalskom trgu. Naime, ukoliko posjetitelji svoje ulaznice plate beskontakno Mastercard karticama ili mobilnim novčanicima, na poklon dobijaju filmsko šminkanje i frizuru, te slikanje u Festivalskom paviljonu i dodatno, ukoliko korisnik to želi, izradu filmskog postera kao sjećanje na to neprocjenjivo iskustvo. Sve što je potrebno jeste da nakon kupovine karata, korisnici dogovore termin šminkanja i u ugovorenom terminu dođu u naš kutak ljepote. Pored toga, u Mastercard Corner-u će biti i foto prsten za gif fotografije, prostor za odmor i osvježenje.

Dodatno, oni Mastercard korisnici koji se odluče iskoristiti prednosti modernih digitalnih tehnologija, te svoje ulaznice plate beskontaktno mobilnim novčanikom*, za svako plaćanje   dobijaju dvije ulaznice na poklon.

Mastercard ove godine ide korak dalje, te je uz izuzetnu čast pokrovitelj specijalne nagrade za promicanje rodne ravnopravnosti koja će pripasti jednoj od rediteljica debitantica na Festivalu koja se ove godine dodeljuje po prvi put, a također pokrećemo i razgovor na panelu What Women Want: Quotes and Reality („Šta žene žele – stope uključenosti i realnost“) o tome kako gledati svijet iz druge perspektive i poticati rodnu ravnopravnost. Panel će biti moguće pratiti online putem internacionalne platforme CineLink Talks koja okuplja profesionalnce iz svijeta filma.

Neprocjenjiva iskustva su postala sinonim za Mastercard, stoga naši korisnici kartica očekuju dodatnu vrijednost, što uvijek želimo i da ispunimo. Uzbuđeni smo što će u sedmoj godini našeg partnerstva sa Sarajevo Film Festivalom naši korisnici kartica moći uživati u neprocjenjivim trenucima za vrijeme najznačajnijeg kinematografskog događaja u regionu, te kompanija želi svim ljubiteljima filma da uživaju u festivalskim danima koji su nam nadolaze.

Započnimo nešto neprocjenjivo!

Za više informacija, posjetite Mastercard Bosna i Hercegovina web stranicu www.mastercard.ba

* Mobilni novčanici su u ponudi sljedećih banaka: UniCredit Banka Mostar, UniCredit Banka Banja Luka, Raiffeisen Banke, NLB Banke Sarajevo i NLB Banka Banja Luka.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,958LikesLikes
4,889SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno