Nedavno objavljeno

Šest godina hotela Courtyard by Marriott Sarajevo

U godini kada se u svima nama svakodnevno bore ostaci straha od bilo kakvog druženja i žarka želja da vidimo nama drage ljude, hotel Courtyard by Marriott Sarajevo obilježio je šestu godišnjicu otvaranja.
Pandemija koronavirusa učinila je da turizam i ugostiteljstvo budu dovedeni pred kolaps. Teških dana nije bio pošteđen ni Courtyard by Marriott Sarajevo. Zahvalni za svu podršku koju su dobili u proteklih godinu i po dana, tim hotela organizovao je rođendansko druženje za najuži krug partnera i prijatelja u inspirativnom prostoru S-One Sky Lounge.
Da bi se gosti osjećali potpuno sigurno, organizator je obezbijedio da se ispoštuju sve epidemiološke mjere, kao i da svi prisutni prije ulaska dostave dokument o kompletnoj imunizaciji ili potvrdu da su prebolovali covid u posljednjih šest mjeseci. Za ostale je osigurano antigensko testiranje na licu mjesta.


Iako su zabavu pratile aktivnosti koje opominju da je pandemija još uvijek aktivna, gosti su bili oduševljeni činjenicom da ponovo mogu prisustvovati ovakvom skupu, koji je bio puno više od obične zabave. Događaj pod nazivom “Life goes on.” savršeno je ispunio želju svih prisutnih da se ponovo vide na jednom mjestu, opuste uz piće i muziku, uživaju u gastronomskim delicijama i jedinstvenom pogledu na Sarajevo, uz upravo tu misao – život se nastavlja.

Latest Posts

Raport

spot_img