spot_img

TM Roh najavio šta možemo očekivati od sljedećeg događaja Samsung Unpacked: Otvorit će se novo poglavlje inovacija pametnih telefona

Prema njegovoj najnovijoj objavi u kojoj se obraća javnosti, korisnici za nadolazeći Unpacked mogu očekivati revolucionarne uređaje koji će omogućiti veći nivo slobode i fleksibilnosti

TM Roh, predsjednik i voditelj odjela za mobilne komunikacije Samsung Electronics, u svom najnovijem obraćanju javnosti najavio je šta se može očekivati za nadolazeći Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold, koji će se održati 11. avgusta u 16:00 sati putem službenog YouTube kanala kompanije, kao i službene web stranice. U svojoj objavi TM Roh se osvrnuo na prethodnu godinu, istakavši kako je kompanija razvila svoju Galaxy Z seriju pametnih telefona koja će preoblikovati pojam kako doživljavamo pametni telefon te donijeti potpuno novo korisničko iskustvo. Nadalje, naveo je kako se Samsung nastavlja fokusirati na epsko iskustvo kamere, vrhunske tehnologije, dugotrajnu bateriju te snažnu zaštitu.

“Dok istražujemo sve načine kako da korisnicima pružimo samo ono najbolje, često se u tome nađemo i na neistraženom terenu. Kada smo lansirali Galaxy Fold seriju pametnih telefona, stvorili smo potpuno novu kategoriju uređaja, ali tu nismo stali. Brojne inovacije pružili smo i s Galaxy Z Fold2 i Galaxy Z Flip pametnim telefonima, gdje smo spojili vrhunsko preklopno iskustvo pametnih telefona zajedno s mogućnostima koje korisnici poznaju i vole”, napisao je TM Roh, naglasivši pritom svoje uzbuđenje zbog nadolazeće treće generacije pametnih telefona te sjajnih mogućnosti za multitasking i veću izdržljivost koju će omogućiti.

TM Roh

TM Roh također ističe saradnju s liderima u industriji kao što su Google i Microsoft, koja je rezultirala tehnologijom koja je sigurna i optimizirana za današnju ubrzanu svakodnevnicu. “Kontinuirano zajednički razvijamo najsavremenija sigurnosna rješenja u saradnji s ključnim partnerima kako bi zaštitili uređaje i privatnost svakog našeg korisnika. Tako će se sa svim aplikacijama i podacima moći upravljati potpuno bezbrižno”, rekao je TM Roh.

Novo poglavlje inovacija je počelo

U svom obraćanju javnosti, TM Roh najavio je neke detalje koje možemo očekivati s novim uređajima za ovaj Unpacked: “Galaxy Z Fold kombinuje sve što volimo od pametnih telefona i tableta. Ovi uređaji donose potpuno novi način rada, povezivanja i stvaranja sadržaja. S druge strane, Z Flip donosi stilsku privlačnost čiji se dizajn sastoji od izdržljivih, novih materijala. Zato ćemo na Unpacked virtuelnom događaju predstaviti neka nova iznenađenja za ove pametne telefone, uključujući S Pen olovku specijalno dizajniranu za preklopne uređaje.”

Ono što je također zanimljivo su riječi TM Roha vezano uz Galaxy Note seriju, gdje je objasnio kako umjesto za ovo doba godine uobičajenog predstavljanja Galaxy Note pametnih telefona, novi uređaji uključivat će i neke od omiljenih karakteristika Note pametnih telefona.

 Da li je “dobro” dovoljno dobro?

U skladu sa nadolazećim Galaxy Unpacked 2021 – Get Ready to Unfold virtuelnom događajem, Samsung je pokrenuo i zasebnu kampanju digitalnog vanjskog oglašavanja čiji je motiv slogan “Da li je ‘dobro’ dovoljno dobro?”. Kampanja služi da ohrabri korisnike da razmotre jesu li zaista zadovoljni sa svojim trenutnim pametnim telefonima, a upravo bi Unpacked 11. avgusta mogao dati najbolji odgovor na ovo pitanje.

Samsung Galaxy Unpacked 2021: Get Rady to Unfold korisnici mogu pratiti virtuelno putem Samsung YouTube kanala 11. avgusta, 2021. u 16:00 sati putem poveznice www.youtube.com/samsung, kao i službene web stranice www.samsung.com.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,859LikesLikes
4,924SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno