Nedavno objavljeno

Mirjana Karanović objavila fotografije sa nudističke plaže na Adi Bojani

Poznato je to da glumačka diva Mirjana Karanović redovno vježba kako bi postigla zavidnu formu, a novom objavom, kojom još jednom pokazuje da se trudom mogu postići odlični rezultati, ugodno je iznenadila mnoge. Pozirala je na nudističkoj plaži na Adi Bojani

‘Pravo je uživanje kada poslije naporne godine odeš na odmor’, poručila je 64-godišnja Mirjana Karanović sredinom jula s odmora u svom omiljenom odredištu posljednjih godina. Glumačka velikanka velika je pobornica nudizma, a fotografija na kojoj pozira okrenuta zalasku sunca oduševila je pratioce te pišu da nestvarno dobro izgleda za svoje godine.

‘Ljeto i sloboda! Zalazak sunca! Bez filtara i fotošopa’, napisala je Karanović u opisu fotografije. Oduševljene su i njezine mlađe kolegice, glumice Hristina Popović, Milena Radulović i Danijela Štajnfeld.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Fizička transformacija Mirjane Karanović, koju publika pamti po vrhunskim ulogama u filmovima ‘Otac na službenom putu’, ‘Petrijin vijenac’ i seriji ‘Ubice mog oca’ te mnogim drugim, posljednjih desetak godina je impresivna.

‘Nije baš da ne starim, ali ne propadam tako brzo. (smijeh) To je stvar genetike, ali čovjek se naravno treba paziti. Već trideset godina ne jedem meso, petnaest godina ne pušim i ne pijem. Vježbam tri puta sedmično, puno se krećem. Osim toga, i sada, u ovim godinama, otkrivam neke nove stvari kojima bih se mogla baviti. Ne zapuštam mozak’, izjavila je ranije za tportal.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

tportal.hr

 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img