spot_img

„Osvježavajuća svoja“ –  Novi dizajn i limenke u porodici Sky pića

U ljeto 2021. godine porodica Sky pića ulazi sa dva značajna noviteta koja su osvježila cjelokupni vizuelni identitet i ponudu ovog brenda. Riječ je o novom dizajnu i novom pakovanju.

Sky Cola, Sky Cola Zero, Sky Lemon i Sky Orange sada dolaze u posve drugačijem izdanju – s novom etiketom i u PET bocama koje su osim po dizajnu posebne i zbog smanjene težine ambalaže u prosjeku za 10%.

Na ovaj način brend Sky je pokazao da ide u korak sa svjetskim trendovima kada je o očuvanju okoliša riječ i pridružio se svojim prethodnicima iz grupe pića Fortenova grupe, koji su u skladu sa strategijom održivosti grupacije iskoristili savremena inovativna rješenja i smanjili gramažu PET-a.

Osim toga, kompanija Sarajevski kiseljak  s ponosom predstavlja i novo Sky pakovanje – sleek limenke od 330 ml  koje će na tržištu biti dostupne u Cola i Cola Zero okusu. Zahvaljujući ovoj ambalaži jedinstveni okus Sky Cole uravnotežene slatkoće i ugodne pucketavosti mjehurića bit će idealno sačuvan bilo da ste u pokretu ili kod kuće. Sky Cola i na ovaj način ostaje dio raznolikog društva, ali dosljedna svom karakteru i osvježavajuće svoja. Limenke su, također, pogodne za recikliranje što je još jedan dokaz opredijeljenosti proizvođača za brigu o okolišu i buduće naraštaje.

Novi vizuelni identitet Sky proizvoda potpisuje renomirana švicarska agencija Ard SA, koja novim dizajnom etikete simbolizira snove i viziju ovog brenda, naglašava njegov pozitivan stav,  pomaže mu da ostvari ciljeve i ostane dosljedan sebi.

Do kraja godine kupce očekuje još noviteta u Sky asortimanu.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,859LikesLikes
4,924SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno